VUJOŠEVIĆ: Železnik je divno mesto za igru gde uvek pobedimo!

Trener crno-belih košarkaša istakao važnost eventualne pobede nad Zvezdom koja bi njegovom timu donela prvo mesto pred plej-of i dodao da je Partizan retko imao problema da pobedi u Železniku

  • 14

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je predstojeći meč protiv Crvene zvezde važan zbog prvog mesta uoči plej-ofa i dodao da se nada nastavku serije dobrih rezultata u Železniku.

- Utakmice sa večitim rivalom igraju se na posebnom emotivnom nivou, nadam se da ce uslovi za igru biti regularni i da će sve ostati u granicama sportskog i korektnog nadmetanja. Železnik je divno mesto za koje nas vezuju lepi rezultati. Publika nas uvek "maksimalno sportski dočeka", verujem da će i sada biti tako i bez nekih "igara'' van terena" - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u Hali sportova na Novom Beogradu.

On je dodao da će ekipa dati sve od sebe i da spremno dočekuje susret sa Zvezdom.

- Ovo je četvrti meč sezone između nas, a bez omalovažavanja ostalih, pretpostavka je da će ova dva tima igrati u finalu. Svaka utakmica ovakve vrste ima poseban značaj, deo je velike tradicije, a sada ima dodatnu vrednost jer će pobednik imati prednost domaćeg terena u finalu - rekao je Vujošević.

Na pitanje novinara da li je otežavajuća okolnost za Partizan što gostuje Zvezdi u trenutku kada je večiti rival zabeležio dva poraza zaredom, Vujosević je odgovorio:

- Svaki derbi je priča za sebe, prethodni rezultati ne znače ništa ako sutra ne dobijemo Zvezdu. Poraz uzdrma ekipu i nije dobar za neke naredne utakmice, ali istovremeno timu podiže motivaciju - zaključio je Vujošević.

Utakmica 12. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 20.15 sati u Železniku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C.Z.B.G

    30. maj 2014 | 17:04

    Bićeš dočekan po zasluzi.

  • VOPI

    30. maj 2014 | 18:25

    He he he, cinizam se uvek vrati kao bumerang. Dace Bog da tako bude i ovaj put ili jos bolje u finalnoj seriji.

  • Hcz

    31. maj 2014 | 00:25

    Klasika. Ako izgubi biće krive sudije ili mali budžet. Ako pobedi,onda će da vređa i ponižava. Mali čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA