Srbija u Čikagu remizirala sa Panamom - 1:1! (VIDEO) (FOTO)

Izabranici Ljubinka Drulovića u Čikagu odigralu su nerešeno sa selekcijom Paname - 1:1. Jedini pogodak za naš tim postigao je Branislav Ivanović

  • 33

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je svoj drugi meč na turneji u Americi. "Orlovi" su odmerili snage sa Panamom, a rezultat je bio nerešen - 1:1.

Jedini pogodak za našu ekipu postigao je Branislav Ivanović u 25. minutu posle kornera koji je izveo Dušan Tadić, da bi konačan rezultat postavio u 60. minutu Gabrijel Gomes.

Srbija je ovako nastavila seriju i zabeležila osmu utakmicu u kojoj nije poražena. Naša reprezentacija odigraće još jedan prijateljski meč na ovoj turneji i to šestog juna u Sao Paulu sa Brazilom.

Srbija: Stojković, Mitrović, Basta, Ivanović, Kolarov, Matić, Gudelj, Tošić (Jojić 61), Tadić, Marković (Mrđa 78), Đorđević (Mitrović 66)

Panama: Mekfarlan, Tores, Rodriges, Paris, Čen, Gomes, Barahona, Enrikes, Kuper, Kintero, Munjoz

Srbija je krenula ofanzivno u uvodnim minutima meča, ali je Panama vrlo brzo preuzela kontrolu i ubrzo stigla do prve šanse. Najpre je bilo opasno iz kornera, da bi Vladimir Stojković nešto kasnije prelepom paradom odbio opasan pokušaj iz slobodnog udarca u sedmom minutu.

Naša selekcija prvu dobru priliku imala je u 11. minutu kada je posle kombinacije Tadića i Tošića, igrač CSKA šutirao pored gola. Srbija je nastavila da napada i to joj se isplatilo u 25. minutu. Posle kornera koji je izveo Dušan Tadić, Branislav Ivanović je sjajno skočio i glavom savladao Mekfarlana.

Ovaj gol je dodatno dao krilia našim igračima, koji su odigrali dosta dobro do kraja prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo, jer Tadić i Marković nisu iskoristili dobre prilike.

Srbija je dobro ušla i u drugo poluvreme, i napadima po levom boku stvorila par dobrih situacija, ali nije bilo završnice. A onda stiže izjednačenje na isteku sat vremena igre. Kintero je poslao lotpu na drugu stativu posle prekida, Tores je iz klizećeg vratio na prvu stativu, a usamljeni Gomes je zakucao u mrežu nemoćnog Stojkovića.

Ljubinko Drulovic

Pokušali su 'Orlovi' agresivnijom i bržom igrom da stignu do pobede, ali Aleksandar Mitrović i Dragan Mrđa nisu bili precizni iz dobrih situacija. Treba napomenuti da je Karlos Rodrigez isključen na deset minuta do kraja, kao i da su igrači Paname u poslednjih 15 minuta maksimalno odugovlačili vreme, izležavajući se na terenu.

Armando Cooper, Nemanja Matic

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA