Navijač Zvezde napao Sašu Pavlovića! Pavlović: Dešava se! (VIDEO)

- Takve stvari se dešavaju, samo ne treba reagovati i ne osvrćati se na njih. Atmosfera je uvek paklena i kada su oni i kada smo mi domaćini - prokomentarisao je incident sjajni bek Partizana

  • 58

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu protiv Crvene zvezde u ovoj sezoni. Ipak, ova utakmica koja je odigrana u dvorani u Železniku, ostaće upamćena i po nemilim scenama koje su priredili navijači.

Prvo su Grobari ubacivali topovske udare na teren, na kraju utakmice igrači Partizana su pogođeni bakljama, da bi bio nastavljen rat pirotehničkim sredstvima između navijača, Duško Vujošević nije mogao da održi konferenciju za štampu, a pri odlasku u tunel, zamalo je izbegnut sukob između Saše Pavlovića i jednog navijača Crvene zvezde (pogledajte na snimku od 0:15) koji ga je tokom utakmice konstatno vređao

- Takve stvari se dešavaju, treba samo ne reagovati i ne osvrćati se na njih. Atmosfera je uvek paklena i kada su oni i kada smo mi domaćini, ovo su najbolji navijači u Evropi. Meni lično ne smeta ništa u ovakvoj atmosferi, a verujem da ni drugima ne smeta - reako je Pavlović, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu i predstojeće obaveze.

- Znali smo da će biti teška utakmica, kao i uvek sa njima. Zasluženo smo pobedili iako je bilo posle produžetka. Biće još teških utakmica sa njima, a najverovatnije će ih biti u plej-ofu. Maksimalno smo posvećeni ovom takmičenju. Moramo samo da malo iskontrolišemo bolje ulazak u drugo poluvreme - zaključio je sjajni bek.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. jun 2014 | 10:57

    Pavlovic Sasa velika je ljubav nasa,prema najvecoj Srpskoj Svetinji Partizanu-MITu ili cudu !!!

  • Ja

    1. jun 2014 | 13:10

    On napada Bogda momak ima 19 godina i Pavlovića covek 10 god u NBA ligi ima na kontu 30 miliona dolara i tu neki klosar mu se unosi u lice pa to nema ni u Bagdadu!!!

  • Grobar

    1. jun 2014 | 10:19

    Bruka zandarmerija gleda huligana mesto da hapsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA