Na Marakanu stigao Ninković! Traži objašnjenje za neuplaćen novac?

Jedan od najglasnijh fudbalera došao u prostorije kluba odmah po odlasku većeg dela članova UO

  • 19

Nešto posle 16 časova na stadion Crvene zvezde je stigao Miloš Ninković. Nije poznato da li je došao na vanredni sastanak sa Draganom Džajićem i Miodragom Zečevićem, ali je jasno da je od cele Uprave Crvene zvezde samo pomenuti dvojac prisutan na stadion.

Jedan od najboljih igrača Zvezde i jedan od najglasnijih u sindikatu fudbalera koji potražuju novac od kluba došao je na stadion u Ljutice Bogdana oko pola sata posle odlaska gotovo svih članova Upravnog odbora.

Nije poznato u čije se prostorije uputio, očekuje se njegova izjava po izlasku iz službenih prostorija.

Podsećamo, u Crvenoj zvezdi je u 13 sati počela vanredna sednica Upravnog odbora, tokom koje je u jednom trenutku delovalo da je tandem Džajić-Zečević podneo ostavku. To se zvanično nije desilo, jer je sve demantovao portparol kluba Marko Nikolovski.

Da situacija nije vesela, govore rečenice Slaviše Kokeze odmah po izlasku sa sastanka i koje možda otkrivaju pozadinu dolaska miloša Ninkovića.

- Novac za igrače je na računu Zvezde, a zašto nije uplaćen njima pitajte generalnog sekretara Zečevića - rekao je Kokeza okupljenim novinarima.

Kako saznajemo, Džajić i Zečević, žele da izbegnu novinare, pa još provode vreme na stadionu. Ispred Marakane je ostao broj najupornijih izveštača. Telegraf je na licu mesta. Pratite nas...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    6. jun 2014 | 17:26

    Jel to onaj isti koji je pričao,da je došao da igra iz ljubavi,i što se busao da je veliki Zvezdaš ?!

  • Eddy Grant

    6. jun 2014 | 17:57

    Au kakav seljacki klub,nije vama zvezdasima lako,7 godina na lekovima pa sad jos i ovo.Mucnite malo glavom i skapirajte da vas do ovog nisu doveli ni Tole ni FSS ni Partizan vec vasi "zvezdasi" bahatim trosenjem para na nerealne ugovore,kako ste radili tako ste valjda zasluzili.Isto cu reci i za moj Partizan ako dodje u takvu situaciju,ali mi nase bar teramo za razliku od vas.

  • Srbija BG

    6. jun 2014 | 17:10

    Sto ne oprosti veliki zvezdas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA