Prve fotke: Mari sluša i trenira, a Moresmo komanduje!

Britancu je već nekoliko dana trener bivša francuska šampionka. Hoće li biti rezultata na Vimbldonu?

  • 1

Endi Mari hoće da odbrani titulu šampiona Vimbldona, a na putu ka tome će mu pomoć jedan od najboljih teniserki poslednje dve decenije Ameli Moresmo.

Britanac i Francuskinja sarađuju od završetka Rolan Garosa, a ovo su prve fotografije, nadaju se na Ostrvu pobedničkog tandema i to na turniru u Kvinsu, na kojem Endi brani titulu.

Ameli je bila poznata kao igračica koja se dobro snalazi na brzim podlogama, pa i ne čudi što je saradnja objavljena uoči sezone na travi.

Ukoliko se rezultati pokažu, nema sumnje da će Moresmo nastaviti da bude trener prvom Britancu koji je doneo titulu domaćinu Vimbldona. prvu još od Freda Perija 1936. godine.

Ameli Moresmo (34) je u karijeri osvojila dva gren slem trofeja (AO i Vimbldon 2006. godine).

Sa druge strane Endi je već osvojio isti broj trofeja na dva od četiri najveća turnira u tenisu (US opena 2012. i Vimbldon 2013)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    11. jun 2014 | 22:14

    Šta više Mari, kad se zove Marej. Mari je potpuno drugo ime, čini mi se da postoji jedan nemački teniser koji se zove "baš" Mari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA