Pavlović: Sprečio sam pokušaj ubistva!

Velika je razlika između onoga što sam ja uradio i Nelsonovog poteza

  • 24

- Moja uloga u čitavoj situaciji koja je nastala na prvoj utakmici nikako ne može da se izjednači sa onim što je Nelson učinio. To je bio pokušaj ubistva, koji sam ja pokušao da sprečim i odbranim saigrača - rekao je košarkaš Partizana Saša Pavlović koji je pobedu njegovih saigrača gledao pored klupe, zbog suspenzije posle prvog meča finala i opšte tuče igrača oba tima.

Iako je Partizan bio oslabljen njegovim neigranjem, uspeo je da vrati brejk, a Pavlović će igrati u trećem susretu na kom neće biti publike.

Posle slavlja za 1:1 osvrnuo se još jednom na situaciju  iz prvog meča.

- Nenormalno veća nervoza nego na klupi. Mnogo mi je bilo teško što nisam mogao da pomognem saigračima. Mogu da kažem da su fenomenalno odigrali, da su pokazali pravi karakter i da samo ovakvim karakterom možemo da osvojimo titulu - rekao je Pavlović za "Sportnetwork".

Jedva čeka naredni meč.

- Ne mogu da iščekam sledeću utakmicu. Nećemo imati podršku naših navijača, koji su definitivno najbolji na svetu, ali ako ovako snažno budemo igrali mislim da neće biti problema".

O Bogdanu ima samo reči hvale...

- Bogdan je bio Bogdan večeras, neverovatan igrač. Neverovatno je sa kojom sigurnošću rešava neke situacije - pozdravio je briljantnu partiju saigrača Saša Pavlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. jun 2014 | 11:40

    BRAT ZA BRATA DO GROBA..!!! NAJJACI SRPSKI TANDEM PAVLOVIC-BOGDANOVIC KOJI SE POSLE LEGENDARNOG DANILOVIC-DJORDJEVIC NAJZAD POJAVIO U SVETINJI(ZADRZATI IH PO SVAKU CENU ZA SLEDECU GODINU) !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Imphotep

    17. jun 2014 | 11:08

    Duletove reci izlaze iz njega... Prosto je neverovatno koliko taj covek utice na psihu i ponasanje svojih igraca. Bogdana uopste ne krivim sto je u afektu izjavio ono za reprezentaciju, sad mi je jasno cije su to reci!

  • Real

    17. jun 2014 | 11:14

    Sve pohvale za iskrenost. Veliki cocek i igrac naravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA