SRPSKI SINDROM U TURSKOJ: Feneru titula, jer je Galata odustala od majstorice!

Predsednik branioca titule je potvrdio da se njegovi igrači neće pojaviti na parketu u sedmom odlučujućem meču finala, a zapretio je da će povući i muški i ženski tim iz domaćeg šampionata sledeće sezone

  • 4

Ako ste mislili da se neverovatne i ružne stvari dešavaju samo u srpskoj košarci, prevarili ste se, jer izgleda da ni tursko nacionalno takmičenje i njihovi veliki timovi nisu ništa bolji od naših večitih rivala. Najbolji dokaz za to jeste što je Galatasaraj odlučio da ne igra majstoricu finala plej-ofa protiv Fenerbahčea.

Željko Obradović trener Fenera će se u svojoj prvoj sezoni na klupi ove ekipe po svemu sudeći odmah okititi titulom nacionalnog prvaka, ali verovatno ne na način na koji bi želeo da to učini. Njegov tim će sedmi i odlučujući meč finalne serije dobiti službenim rezultatom, jer njihovi protivnici i branioci titule ne žele da ga igraju.

Ovo je potvrdio i predsednik Galate Unaj Ajsal koji je rekao da postoji više razloga zbog koji se njegovi košarkaši neće naći na parketu u četvrtak uveče za kada je zakazana majstorica.

Prvi razlog je bezbednosne prirode, a drugi je preblaga sankcija za Fenerbahče koji je kažnjen samo sa 8.500 evra zbog incidenata u petom meču serije i kao treći jesu, gle čuda slično kao kod nas, sudije, odnosno arbitar Redžep Ankarali koji je delegiran da sudi u odlučujućem duelu.

I na kraju ni to nije sve, pošto su iz Galatasaraja poručili da će sledeće sezone povući i mušku i žensku sekciju iz domaćih takmičenja jer smatraju da je tamošnji savez naklonjen Fenerbahčeu.

Dakle, definitivno je da skandali kada je u pitanju košarka izgleda nisu rezervisani samo za ove naše krajeve.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin do koske

    18. jun 2014 | 12:14

    Gde je god na klupi grobar sudjenje ne valja , no mozda je Vucic kriv i za turske prekide , fukara od coveka zvana Zeljko Obradovic udara Bjelicu kao Vujosevic Bogdana , toliko o nasim pedagozima , u ludnicu bre

  • Vlada

    18. jun 2014 | 15:10

    Vidi se da smo bili 5 vekova pod Turcima. Srbija = Turska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA