Izraelci novi vlasnici Zvezde?

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije razgovarao sa predsednikom FK Debrecin Gaborom Simom, jednim od akcionara farmaceutske kompanije TEVA, koja je zainteresovana da kupi crveno-bele

  • 25

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi uskoro da dobije vlasnika jer je izraelska farmaceutska kompanija TEVA zainteresovana za kupovinu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Kako ''Naše novine'' saznaju, Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je u Mađarskoj razgovarao sa prvim čovekom FK Debrecin Gaborom Simom, inače jednim od akcionara ove izraelske kompanije.

- Rad na predlogu zakona o sportu se privodi kraju i on će uskoro biti iznet na javnu raspravu. Svi smo svesni da je postojeće stanje dugoročno neodrživo i da su potrebne ozbiljne promene zarad srpskog sporta - rekao je Udovičić.

TEVA je kompanija osnovana daleke 1901. godine u Petah Tikvi i jedna je od vodećih evropskih i svetskih kompanija u oblasti farmacije. Pre dve godine ostvarili su profit od oko 20 milijardi dolara, dok je Debrecin za sedam godina pod patronatom TEVE osvojio čak šest titula.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    21. jun 2014 | 11:02

    Uh neka nas kupe pa makar i za 1 dinar

  • DS

    21. jun 2014 | 11:29

    Sta sad vi pricate dusmani hoce da nas prodaju kad nema drugog izbora . Ja ne znam da li ste vi toliko glupi da ne kapirate ako se ne proda klub da ce se ugasiti

  • Bojan Delija

    21. jun 2014 | 10:15

    Daj boze da je istina ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA