LALATOVIĆ: Zvaću Žigića da se vrati u Zvezdu!

Ako je cilj napad na titulu onda treba da se napravi tim od igrača koji su plaćeni. Žigić je slobodan igrač i možda bi se vratio u klub, jer bi nam njegovo iskustvo pomoglo, rekao je trener Zvezde

  • 26

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će od ciljeva koje postavi nova Uprava kluba zavisiti i angažovanje pojačanja za narednu sezonu. Lalatović je otkrio da bi u slučaju da su ambicije velike pozvao nekadašnjeg saigrača Nikolu Žigića da se vrati u klub.

- Ako je cilj titula imam viziju kako bi tim trebalo da izgleda. To podrazumeva dovođenje igrača koji bi morali da budu plaćeni.

- Međutim, Nikola Žigić je slobodan igrač, Zvezda mu je dosta dala, možda bi želeo da dođe. I ne samo on, ima tu dosta igrača koji bi iskustvom doneli poboljšanje - rekao je Lalatović za Informer.

S obzirom na to da bi kapiten Nenad Milijaš eventualno ostao u klubu, možda dolazak popularnog Žige i nije nerealna opcija

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    24. jun 2014 | 13:57

    Dodji žigaro plaše te se glodari,kako si ih silovao ju ju ju...zvezda je šampion!!!

  • grobar do koske

    24. jun 2014 | 11:53

    Bice odlicno pojacanje,uklopice se odmah,posto je preko navikao da igra u 2-3 ligi,tako da nece biti problema...XXAXXXAA 3 liga sever..UEFA i FIFA znaju zasto...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • siniša

    24. jun 2014 | 11:24

    Žigara je sposoban da postigne više golova nego Mrđa i Dauda zajedno. Ako dođe 90% utakmica je već dobijeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA