Pogledajte kako su Bogdanovića predstavili kao Hrvata na NBA draftu! (VIDEO)

Predstavljanje košarkaša crno-belih na NBA draftu, ispratio je skandal, pošto je umesto videa s njegovim potezima, pušten snimak najboljih poteza njegovog prezimenjaka i igrača Fenerbahčea, Hrvata Bojana Bogdanovića

  • 29

Veliki skandal dogodio se na NBA draftu. Bogdan Bogdanović je izabran kao 27. pik od strane Finiks Sansa, a dok je komesar NBA lige, Adam Silver,predstavljai košarkaša Partizana, televizija ESPN, koja je prenosila sinoćnji draft, umesto najboljih poteza srpskog košarkaša- pustila je video igrača Fenerbahčea, Bojana Bogdanovića-

Nekih pola sata kasnije, voditelj sa ESPN televizije izvinio se zbog ovog propusta, a pogledajte kako je to izgledalo.

Videćemo kakvi su dalji koraci Bogdanovića. Sjajni bek je nedavno izjavio da su mu prve opcije NBA i Partizan, ali da će sve raditi u dogovoru sa porodicom, Partizanom i Duško Vujoševićem. Bogdanović na stolu ima ponude Fenerbahčea i Bajerna iz Minhena, koji mu nudi preko pet miliona evra za tri sezone. Ukoliko ostane u Evropi, izvesno je da će srpski košarkaš sarađivati sa našim stručnjakom, da videćemo da li će to biti Duško Vujošević, Željko Obradović ili Svetislav Pešić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radonjic

    27. jun 2014 | 10:20

    Odmah da kazem da sam Delija, ne razumem neke momke, ljude koji pisu u ovom trentutku nesto za Partizan, pa ljudi Srbin je otisao u NBA ligu cestitajte decku, to ne moze svako, on je buducnost srpske kosarke, po meni on ce biti zajedno sa Nedovicem i Teom glavna okosnica tima na SP ovog leta, bravo Bogdane,sada nije bitno Delije, Grobari za koga navijate jedan veliki igrac je otisao u NBA i svaka mu cast na tome, CESTITAM!

  • Velimir CZ

    27. jun 2014 | 10:38

    Sta drugo da cocekujemo od glupih amerikanaca....Koliko je to zatupljena nacija to je strasno...

  • Mls

    27. jun 2014 | 07:48

    Stvarno su retardirana nacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA