Navijač udario Lazara Markovića posle utakmice, igrač i dalje u šoku

Najbolji fudbaler Partizana "opravdao” vandalski potez jednog navijača, koji ga je udario posle utakmice sa Slobodom, bujicom nervoze zbog toga što je izostala planirana pobeda

  • 0

Na prvom treningu posle incidenta na atletskoj stazi ispod južne tribine Partizanovog stadiona, kada je jedan pomahnitali navijač, razočaran nerešenim ishodom protiv Slobode (0:0), udario najmlađeg i najboljeg prvotimca "crno-belih" Lazara Markovića, u njegovom ponašanju mogli su da se zapaze nervoza, zbunjenost i uplašenost.

Markec je bio najtraženiji Partizanov igrač na treningu u "Zemunelu". Golobradi mladić, koji je 2. marta napunio 18 godina, isprva je rekao znatiželjnim novinarima da ne želi da priča o ružnoj sceni s navijačem.

Kada se atmosfera malo opustila ipak je dao svoje viđenje incidenta.

– Sve se to desilo zbog velike nervoze. Svi su bili nervozni jer smo očekivali pobedu, ali je nismo ostvarili – možda je Marković nesvesno našao opravdanje za nekontrolisani potez jednog navijača.

Prvi špic Partizana istakao je da to neće da utiče na njegove igre, a na pitanje kako je spavao, rekao je:

– Malo.

Marković je istakao da ima podršku klupskih rukovodilaca, trenerskog štaba, saigrača i navijača. Na opasku novinara misli li na one prave navijače, odgovorio je potvrdno.

(Telegraf.rs / S. M. / Foto: partizan.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA