Lazovića zove Fejenord, Partizan ne zna šta da radi!

Danko Lazović ima takvu opciju u ugovoru i može da je koristi u prelaznom roku i on je igrač nad čijim ugovorom crno - beli nemaju kontrolu

  • 8

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Danka Lazovića, želi roterdamski Fejenord što je loša vest za Partizan, koji želi da formira ekipu za kvalifikacije za Ligu šampiona, prenosi MONDO.

Interesovanja Holanđana Lazović je preneo šefu stričnog štaba Marku Nikoliću. Lazović je već imao ponudu AEK-a, ali se nije dogovorio sa njima

- To je jedini igrač gde se mi ništa ne pitamo. Danko ima takvu opciju u ugovoru i može da je koristi u prelaznom roku. Moramo da ponekad da napravimo kompromis, ali videćemo kako će to teći - kaže Nikolić za Mondo.

Trener Partizana dodaje da će odlazak, ako ga bude, uslediti za koji dan, a ne pred neki važan meč.

- Siguran sam da nas Danko neće napustiti dan-dva pred utakmicu. Ako bude odlazio, to će biti za nekoliko dana. Siguran sam da on tako nešto neće napraviti - uveren je Nikolić.

Novi trener Fejenorda Fred Ruten trenirao je Lazovića u PSV Ajndhovenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fantom

    29. jun 2014 | 14:25

    Sada opet ispadamo od nekih ribara,konobara... pa onda ista prica kako klub mora da prodaje da bi preziveli. Onda dovedu neko kljuse za koga nije niko cuo a placeni novinari pisu kako je to novi Bebeto,Madjionicar...hehehe ko je ovde lud.

  • Kenan

    29. jun 2014 | 13:38

    Mnogi misle da je Danko nepotreban igrac ali pogledajte statistiku ! 10 utakmica, 6 golova i dve asistencije. TO je vise nego dobro ! Nadam se da ce ostati

  • VATERPOLISTA 99

    29. jun 2014 | 13:48

    Ajde bre sačuvajte ga ako od pojačanja nema nista on je jedan od glavnih igrača u napadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA