KRAJ I ZA ANU! Imala je Nemicu u šaci, ali ju je greškama ispustila! (VIDEO)

Srpska teniserka je izašla na teren posle dva dana, odigrala odličan drugi set, ali je potpuno nadigrana u odlučujućem

  • 0

Ana Ivanović je eliminisana sa Vimbldona u trećem kolu, pošto ju je savladala prošlogodišnja finalistikinja Sabine Lisicki u tri seta  - 4:6, 6:3, 1:6.

Ovaj meč trećeg kola je nastavljen danas, jer je u subotu prekinut zbog mraka pri rezultatu 6:4 za Nemicu i 1:1 u drugom setu.

Posle pet gemova, dve igračice su ponovo morale da napuste teren, zbog kiše u Londonu, a prekid je trajao oko sat i po vremena.

Ana je u nastavku, ponovo, imala problema sa servisom, pa je u morala da se suočava sa brejk loptom, koju je uspela da spase. Na njenu sreću, ni Nemica nije dobro startovala, pa je Srpkinja iskoristila prvu brejk priliku za vođstvo 3:1.

Usledio je ekspresni odgovor Nemice na loš servis protivnice, uzvrativši ribrejkom. Nije to poremetilo našu igračicu, ponovo je odigrala agresivnije, slala duboke lopte i odigrala dobro u ključnim momentima.

Ana je potom odservirala odlično, i brzo potvrdila brejk za vođstvo 5:2. U narednom gemu je kiša počela da pada, pa je pri rezultatu 40:40 meč prekinut.

Posle sat i po vremena, teniserke su se vratile na teren, ali izgleda da je jedino bila spremna Lisicki.

Iskoristila je jako loš servis naše igračice, pritiskala je, a onda je Ana počela i sa greškama u toku poena. Samo jedan gem pripao je našoj teniserki u odlučujućem setu, a meč je završila sa sedam duplih servis grešaka.

Nemica je asom osvojila poslednji poen.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA