VELEOBRT: Despotović ispalio Čuku i potpisuje za Zvezdu!

Nekadašnji Zvezdin đak u poslednjem trenutku skrenuo sa Banovog Brda ka Marakani * Ugovor još nije zvanično potpisan

  • 16

Iako je tokom dana prohujala informacija da je Đorđe Despotović novi igrač Čukaričkog, Crvena zvezda je uspela da privoli nekadašnjeg đaka sa Marakane da se vrati u crveno-belo jato.

Kako je Telegrafu rečeno u klubu, mladi napadač je tokom dana boravio na najvećem srpskom stadionu i razgovarao sa čelnicima Zvezde. Ugovor još nije potpisao, ali ga od trogodišnjeg parafa dele samo formalnosti jer je Despotović, navodno, prihvatio uslove.

Despotović je već bio viđen kao novi napadač Čukaričkog, pogotovo posle izjava da ga Zvezda nije zvala.

- Iz Zvezde me niko nije kontaktirao, a na Brdo me je privuklo iskustvo velikog broja mojih saigrača iz omladinske škole. Presudilo je i prisustvo Vladana Milojevića koga dobro znam i imam poverenje u njegov rad - izjavio je nedavno Despotović.

Njegova ljubav prema crveno-beloj boji nikada nije bila sporna. Pamti se njegovo gostovanje na SOS kanalu gde se pojavio u Zvezdinoj majici i izazvao gnev navijača Spartaka

Mladi napadač je ponikao u redovima Zvezde, ali se na fudbalsku mapu ''probio'' preko Spartaka gde je zaslužio i poziv za mladu reprezentaciju Srbije. Nakon dve godine u Subotici, otišao je put Belgije, ali se u Lokerenu nije nadigrao. Sporazumni raskid ugovra je bio očekivan, tako da će se Despotović na Marakanu vratiti kao slobodan igrač.

Podsetimo, Zvezda je već dovela jednog napadača. U pitanju je Nenad Gavrić, koji je na Marakanu stigao iz Napretka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    2. jul 2014 | 18:23

    Pa normalno,gasprom je vec uso u zvezdu,proverena informacija,sredili terzic i kokeza produzena ruka AV,samo se cuti o tome,videcete uskoro kako se isplacuje 7 miliona evrica,pa odakle zvezdi ta lova,

  • Burazer

    2. jul 2014 | 18:19

    Mi smo institucija!

  • dragi

    2. jul 2014 | 19:28

    Porediti Zvezdu i Cuku kao da poredite Mercedes i Ficu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA