Brajant zapečatio omražene Seltikse

Los Anđeles Lejkersi slavili protiv Bostona 97:94, uz 26 poena Kobija

  • 0

Prošle nedelje Kobi Brajant očitao je lekciju zvezdama Majamija, a večeras je predvodio Los Anđeles Lejkerse i do trijumfa nad drugim zvezdanim timom sa Istoka - Boston Seltiksima. Možda i najveće rivalstvo između neka dva kluba u NBA ligi donelo je više nego uzbudljiv meč, u čijoj su završnici bolji bili momci iz Grada anđela i trijumfovali 97:94.

Sudar ljutih rivala Lejkersa i Seltiksa očekivano je doneo više negu uzbudljiv meč, a rezultat najbolje svedoči o tome kolika je bila neizvesnost. Iako su Lejkersi sredinom druge četvrtine imali i "plus 15" (37:22), gosti su se vratili u igru do kraja poluvremena i vratili meč u egal (44:42).

U drugom poluvremenu vođen je pravi rat na terenu, a rezultatska klackalica trajala je do kraja meča. Koliko je bilo uzbudljivo govori i podatak da je najveća prednost za neki tim bila kada su Lejkersi u trećoj četvrtini u jednom navratu otišli na pet razlike. Ali, uglavnom se radilo o razlici u dva-tri poena.Tri munta pre kraja rezultat je bio nerešen - 89:89. Tada je na scenu stupio Brajant. Pogodio je dva skok šuta, Bajnam je takođe dodao četiri poena i domaći su prešli u vođstvo. Boston je imao priliku da trojkom odvede meč u produžetak, ali su Pirs, pa onda i Rondo promašili šuteve za tri poena u poslednjem napadu i poraz je bio neminovan.

Brajant je meč završio sa 26 poena, a vrlo dobri Bajnam sa 20 koševa. Metavorldpis je ubacio 14 poena, Gasol poen manje. Na drugoj strani Rondo je ubacio 24 poena, a Rej Alen 17.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA