FEDERER POKUŠAO DA SAKRIJE SUZU: Rodžer plakao zbog poraza od Novaka (VIDEO)

Svestan je bio jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" da je propustio možda i poslednju priliku za trijumf na terenima "Ol Ingland kluba" kojim bi se upisao u istoriju kao rekorder po broju trofeja na londonskoj travi

  • 9

Rodžer Federer nije uspeo da postane rekorder po broju titula osvojenih na Vimbldonu, jer ga je na tom putu zaustavio Novak Đoković koji se vratio na prvo mesto ATP liste.

Švajcarac je posle svog devetog finala na Otvorenom prvenstvu Engleske ostao na deobi prvog mesta sa Pitom Samprasom sa po sedam šampionskih pehara na terenima "Ol Ingland kluba". Pogodio je ovaj poraz nekrunisanog kralja londonske trave jako što se moglo videti prilikom ceremonije dodele trofeja kada je zaplakao.

Svestan je bio jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" da je propustio možda i poslednju priliku za trijumf na trećem Gren slemu u sezoni, jer je već zašao u godine i pitanje je da li će mu se nova šansa pružiti. Zbog toga i ne treba da čudi suza koja je skliznula niz njegov obraz.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CLG

    6. jul 2014 | 21:34

    Federer se jednostavno mora ispostovat! Sa 32 godine onakva igra... no1e

  • TERESSA

    7. jul 2014 | 00:11

    Treba mu se priznati da je svetski teniser, a ljudski je zaliti za propustenim prilikama, pogotovo ovakvim kojih mozda vise nece biti. Brao i za Rodzera...

  • <>

    6. jul 2014 | 23:55

    Ljudi,ako čovek ima 33 godine to ne znači da mu treba štap da hoda već da ne može da pruži svoj nekadašnji maksimum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA