Laboral Kuća želi Micića

Iako je nedavno izabran kao 52. pik na draftu, srpski reprezentativac je odlučio da ostane još malo u Evropi, a najverovatnije je sledeća stanica Španija

  • 1

Španski košarkaški klub Laboral Kuća zainteresovan je da u svoje redove dovede talentovanog srpskog reprezentativca i člana Mega Vizure, Vasilija Micića (20), prenose Novosti.

Micić je nedavno na draftu NBA lige izabran kao 52. pik od strane Filadelfije, ali je ipak procena njegovog agenta da je bolje da ostane u Evropi neko vreme.

S obzirom da je u baskijskom klubu do sada igralo dosta igrača iz Srbije (Dejan Tomašević, Miroslav Berić, Nemanja i Milko Bjelica, Vladimir Micov) jasno je zašto Kuća želi da angažuje Micića, osim naravni njegovih košarkaških kvaliteta.

S obzirom na to da će njegpov agent Miodrag Ražnatović biti 10. jula u Barseloni na žrebu Evrolige, moguće je da će čelnici Laborala obaviti razgovor o dovođenju Micića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA