DA LI SU ONE USPELE U ŽIVOTU? Budi s fudbalerom, pa postani dizajnerka! (FOTO)

Mnoge naše takozvane dizajnerke i kreatorke pre početka karijere više su bile poznate po svojim vezama s fudbalerima, nakon čega su se upustile u modnu industriju

  • 9

Ako ste se pitali čega u Srbiji najviše ima, odgovor je verovatno advokata, pekara i modnih dizajnerki ili kreatorki.

 

Skoro svaka druga seksi poznata devojka je neka kreatorka, dizajnerka, ali ono što što ih povezuje jeste to što su mnoge od njih bile devojke poznatih fudbalera.

 

I gle - nakon raskida ili razvoda, a s velikom svotom novca na računu, postale su modni diktatori na srpskom tržištu!

 

Verovatno je svima njima uzor Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama, koja se bavi modnim biznisom. S tim što je ona u braku 15 godina i ima petoro dece s Beksom.

 

 

Većina njih su upravo kroz veze s fudbalerima postale poznate i svom imenu su dodale epitet dizajnerka ili kreatorka.

 

Jedna od njih je Ena Popov, devojka iz Novog Sada, koja se proslavila učešćem u Velikom bratu, a kasnije i kao voditelj emisije Zvezde Granda.

 

Ona je bila u vezi s fudbalerom Gojkom Kačarom, koji je zbog nje ostavio dugododišnju devojku. Veza je bila burna i nije dugo trajala, a Ena se posle toga bacila u modne vode.

 

 

Nisam preko noći postala kreator ni dizajner. Ja sam preduzetnik koje svoje ideje, zamisli i finansije investira u sopstveni biznis - otkrila je Ena za “Pulsonline”. Ona će uskoro da nastavi voditeljski posao na Pinku i to u emisiji Sat-dva.

 

Još jedna devojka je posle veze s fudbalerom otišla u modne kreatorske vode.

 

To je Bojana Rajić, bivša žena srpskog golmana Vladimira Stojkovića. Doduše, ona je bila manekenka, pa je možda logično da nastavi posao u modi. Bojana je nedavno otvorila i butik na Senjaku.

 

 

Osim njih dve, još jedna poznata devojka se u poslednje vreme naziva voditeljkom/kreatorkom/dizajnerkom. Olja Crnogorac poznata je po raznim vezama sa sportistima, a posebno fudbalerima.

 

Pisalo se da je 2012. bila u vezi s igračem Milana, Italijanom, ali je njena porodica bila protiv, pa je veza pukla.

 

I ona se ovih dana otisnula u modne vode i otvorila modnu agenciju za devojke koje žele da se bave modelingom i manekenstvom.

 

 

Najpoznatija kreatorka koja je bila u vezi s fudbalerom je Marijana Kostić, koja se predstavlja kao Marijana Mateus, iako je već duže vremena razvedena od nemačkog asa Lotara Mateusa, koji joj je, kako se priča, zabranio da koristi njegovo prezime.

 

 

Osim Marijane, još jedna starija devojka se posla braka s fudbalerom otisnula u dizajnerske vode, s tim što ona dizajnira nameštaj i enterijer.

 

To je Elena Karić, bivša žena Predraga Mijatovića, fudbalera Partizana i Real Madrida i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević.

 

Doduše, ona ima neko pokriće u nasleđu, jer joj je majka Verica poznata kreatorka već više do 30 godina, ali Elena se opredelila da kreira nameštaj.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA