KAKAV BI TO TRANSFER BIO: Junajted želi Jaju Turea!

Reprezentativac Obale Slonovače i član Mančester Sitija najbliži je PSŽ-u, ali Junajted je spreman da se uključi u trku za njegovim potpisom i napravi ''transfer veka''

  • 1

Poznato je da je Jaja Ture na izlaznim vratima iz Mančester Sitija jer je ljut na čelnike Građana, ali i dalje nije gde bi mogao da nastavi karijeru. Poslednje informacije govore da je vezista iz Obale Slonovače najbliži PSŽ-u, ali su se u trku uključili Mančester junajted i Čelsi.

Ako je interes Plavaca i Francuza očekivan, onda Junajtedov svakako nije uzimajući u obzir da je Ture postao legenda gradskog rivala Sitija.

Ipak, to što su zaboravili da mu čestitaju rođendan, kao i to što mu nisu dozvolili da vidi brata koji je nedugo zatim preminuo, mogli bi da nateraju Turea da promeni dres, ali ne i grad.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CFC

    8. jul 2014 | 20:09

    Sta se primaju ovi junajtedovci, nije lud da predje kod njih da ne igra ligu sampiona kad mu je ostalo jos 2,3 sezone da odigra u top formi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA