Ovo su pet najbržih fudbalera na svetu!

Saopštena je lista igrača koji su postizali najveću brzinu u trku tokom Mundijala, a nijedan od njih nije trčao ispod 30 kilometara na sat

  • 5

Kraj Svetskog prvenstva je vrlo blizu, a kako to obično biva u ovom periodu dobijamo razne liste fudbalera koji su se istakli pozitivno ili negativno u određenim segmentima. Naravno, najznačajnije je kome će otići "Zlatna lopta" za najboljeg na Mundijalu, ali ovo je tekst o petorici najbržih igrača koji su igrali na planetarnoj smotri.

1. Fudbaler koji se istakao brzinom koju poseduje najviše jeste Serž Orije, reprezentativac Obale Slonovače. Sjajni desni bek je dostizao brzinu od 33,5 kilometara na sat. Njegove igre nisu prošle nezapaženo, jer se za njega interesuju Arsenal, Liverpul i Pari Sen Žermen, a u Tuluzu zadovoljno trljaju ruke zbog toga. Broj 17 na slici.

2. Samo četiri stotinke sporiji od njega je iskusni Urugvajac Alvaro Pereira koji je pokazivao da odlično može da trči u napad, ali isto tako brzo d se vraća u odbranu. Bivši član Porta i Intera trenutno igra u Kruzeiru, ali ne bi trebalo isključiti njegov povratak u Evropu ovog leta.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. jul 2014 | 21:33

    Roben je brži od svih ovde navedenih.Ne znam ko je samo sastavio ovu listu bez Robena i otkud Baloteli na njoj.

  • momazver

    13. jul 2014 | 13:01

    Znate sta...Svojevremeno se fudbaler ILIJA KATIC/od 1967.g igrao u Partizanu,reprezentativac/ trkao na duzinu terena sa konjem. Za opkladu. KONJ JE IZGUBIO. Toliko o najbrzim fudbalerima sveta.

  • vlada

    13. jul 2014 | 07:28

    Dragisa Binic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA