VUČIĆ: Zvezda i Partizan ne vrede ništa! Samo muzu Srbiju!

Premijer Srbije se prilikom konferencije za medije o ekonomskoj situaciji dotakao i sudbine večitih rivala

  • 15

Tokom konferencije za medije u Vladi Srbije, premijer naše zemlje Aleksandar Vučić se neočekivano dotakao sudbine dva najveća srpska kluba Crvene zvezde i Partizana.

Iako je konferencija bila posvećena ekonomskoj situaciji u zemlji, Vučić je, objašnjavajući zakone,  u jednom momentu ljutito pomenuo i večite rivale.

- Oni misle da vrede mnogo, a ne vrede ništa. Samo hoće da muzu državu i da uzimaju pare od države Srbije - rekao je srpski premijer očigledno aludirajući na to da je crveno i crno-belima što pre potrebna privatizacija.

Večiti rivali su, odsetimo, tokom dana bili u centru pažnje srpske javnosti. Zvezda je u Sloveniji igrala prijateljski meč i ubedljivo slavila, dok su navijači Partizana oteči crveno-bele zastave u Humskoj prilikom snimanja filma.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DV

    12. jul 2014 | 21:13

    Mozda tvoja Zvezda, Dzaja i Covic ne vrede nista, ali moj KK Partizan ne uzimaj u usta u tom kontekstu.

  • Aleksandar

    12. jul 2014 | 21:25

    Zasto stavljas u isti kos ova dva kluba? Partizan zadnjih deset godina nije od drzave dobio koliko je Zvezda dobila samo ove godine. Partizan ostvaruje budzet prodajom svojih talenata i to treba naglasiti. Ako ne posluju po zakonu onda uhapsite odgovorne ali koliko znam inspektori su vec dva puta pretresali finansije Partizana i nista nisu nasli. Zato ova dva kluba nisu isto .

  • toplistanadrealista

    12. jul 2014 | 21:28

    Laz! C.Z ne moze da se unisti i kupaca ima koliko hocete, problem je drugi klub koji niko nece i sta god vi radili da nas unistite, ta dva kluba nikada ali nikada nece biti isti. Nabite C.Z u petu ligu i stavite klubove na prodaju, opet ce svako prije kupiti C.Z nego partizan. To je cinjenica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA