Reprezentativac Slovenije i štoper Černomoreca na meti Zvezde (VIDEO)

V.d. generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio neka od imena koja su interesantna srpskom šampionu

  • 9

Na Marakani, po običaju, radno! Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko radi na dolasku novih fudbalera pred početak nove sezone, a pored imena koja se skoro svaki dan provlače kroz medije, isplivala su nova dva - Zlatko Dedić i Aleksandar Dančevski.

Dedić je reprezentativac Slovenije i igra na poziciji napadača. Ima 30 godina i trenutno je bez kluba. U karijeri je nastupao za Koper, Parmu, empoli, Frosinone, Pjaćencu, Bohum i Dinamo Drezden, koji mu je bio poslednji klub.

- Čuli smo se sa Dedićem. On je odličan fudbaler, iskusan je, prvotimac je u reprezentaciji. Bilo bi dobro da dođe u Zvezdu. Ne žurimo nigde, potrebno je da obavimo razgovore sa još nekim igračima - rekao je Terzić za Informer.

Novo ime svakako je i Aleksandar Dančevski, makedonski štoper i član bugarskog Černomoreca. Ima 21. godinu.

- Tačno je da smo zainteresovani za njega, ali taj transfer nije blizu realizacije. Pričao sam sa njim, zna da ga Zvezda želi. Radi se o igraču koji je reprezentativac Makedonije. Njegova želja je da raskine ugovor sa Bugarima i da se preseli negde zapadnije, jer ima ponude iz Holandije. Videćemo šta će biti od svega - potvrdio je Terzić, takođe za Informer.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pozdrav

    14. jul 2014 | 12:18

    Ako, ako i treba sto vise da ih dovode, gomilaju igrace, stari ne odlaze,mladima se sansa opet ne daje,tuzba - tuzbu ima da stize , klub u sve vecim dugovima, a agonija navijaca crvene zvezde se nastavlja!!! - N E P R O C E N I V O!!!svidja mi se kako radi uprava!!! PARTIZAN SAMPION!!!

  • deki smederevo

    14. jul 2014 | 10:37

    hahahah a fk cz na meti FIFA.letece perje u rupi.Samo polako!

  • Nikola Djukic

    14. jul 2014 | 09:35

    Odakle bre pare kada ste u blokadi i dugujete i bogu i narodu svi vas tuzili a vi samo dovodite igrace,eeeeeee drzavni projekat SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA