TERZIĆ PRIMENJUJE DULETOV RECEPT: Igrači će čitati knjige, sramota je kako neki pišu SMS poruke!

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde najavljuje promenu na "Marakani" i unapređenje obrazovanja igrača

  • 27
Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Velike promene u Crvenoj zvezdi s dolaskom Zvezdana Terzića pretenduju da zaista budu temeljne, sveobuhvatne. Osim poslovanja, politike i funkcionisanja kluba, u upravi srpskog šampiona su odlučili da se pozabave igračima, pa čak i u sferi obrazovanja.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara odlučio je da primeni recept ternera Partizana Duška Vujoševića, i uvede obavezu svim igračima da čitaju knjige.

- Napraviću im biblioteku na stadionu i biće svi u obavezi da pročitaju jednu knjigu nedeljno. Kao što radi Dule Vujošević u košarškaškom klubu Partizan. To su potpuno normalne stvari - rekao je Terzić "Kuriru", dodajući:

- Nije dovoljno samo da si dobar igrač kada se penješ na viši nivo. Bitno je iz kakve porodice dolaziš, kakve su ti navike, kako si vaspitan. Ne spremamo mi njih samo za Crvenu zvezdu, već i za više od toga.

Terzić je otkrio da ga je zamenik kapitena Srbije i prvotimac Mančester Sitija Aleksandar Kolarov pitao za preporuku fakulteta koji bi mogao da studira.

- On, koji ima toliko novca, želi da upiše dalje školu, a klinci gledaju da izbegavaju osnovno osnovno obrazovanje. Neće moći, bar ne u Zvezdi. Mene je sramota kad dobijem SMS od mojih igrača, a da ne znaju šta se piše zajedno, a šta odvojeno. U Zvezdi je mesto igračima spremnim da napreduju i usavršavaju se na svim poljima - jasno je poručio Zvezdan Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuburac

    20. jul 2014 | 11:04

    Kako kriminalac da ters nekog da cita,kad je on nepismen

  • Milanche

    20. jul 2014 | 10:33

    Pa zna se sta ce Terza da preporuci, Megatrend, Singidunum, Union, Evropski univerzitet, ili onaj smeh gde sticu zvanje menadzer fudbala, Akademiju fudbala, sve krem srpskog obrzovnog sistema.

  • Sisavac

    20. jul 2014 | 08:38

    Terza da preporuci megatrend :) Terzicu gde je najbolje da odem na skijanje????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA