Grobari pitaju Dačića: Ko je udario Markeca?

"Ministre policije, ko je i po čijem nalogu ugrozio bezbednost igrača FK Partizan Lazara Markovića? Za Vaš resor to bi trebao da bude lak zadatak. Pitanje je samo da li postoji dobra volja da se on reši "

  • 0

Grupa navijača Partizana uputila je otvoreno pismo potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću u kome ga pitaju zašto još nije ottkriveno ko je napao Lazara Markovića, tvrdi B92. Pismo prenosimo u celosti.

“Gospodine Ministre policije, Ivice Dačiću,

Dana 10.03.2012. godine oko 21h, na stadionu FK Partizan, po završetku fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Sloboda Point, grupa nepoznatih osoba je preskočila zaštitnu ogradu sa južne strane stadiona i nasrnula na igrače FK Partizan.

Znamo da na stadionima imate svoje operativce i neophodnu tehničku podršku i sigurni smo da ako želite možete da saznate ko je i po čijem nalogu udario Lazara Markovića.

Ako nije dovoljno to što je Lazar Marković, dete od tek navršenih osamnaest godina, najbolji prvotimac FK Partizan i reprezentativac Srbije, lako ćemo ga učlaniti u neku NVO da obratite pažnju i na njega!

Mi ne možemo da se zadovoljimo bednim saopštenjem FK Partizan i izjavama Dragana Đurića, koji relativizuje ovaj sramni događaj, i uzgred bestidno laže kako su vinovnici napada navijači sa istočne, a ne kao što su svi videli - sa južne tribine.

Podsećamo Vas da je u jesen 2010. u Đenovi napadnut golman reprezentacije Srbije i član Partizana Vladimir Stojković, a i do danas ne znamo ko su napadači i ko stoji iza njih!

Ministre policije, ko je i po čijem nalogu ugrozio bezbednost igrača FK Partizan Lazara Markovića? Za Vaš resor - Ministarstvo unutrašnjih poslova, ovo bi trebao da bude lak zadatak. Pitanje je samo da li postoji dobra volja da se on reši i da se, kao i u svakoj normalnoj zemlji, počinioci ovog sramnog napada na igrača FK Partizan i reprezentativca Srbije nađu tamo gde im je mesto.

Ne zaboravite, izbori su pred nama!!!”

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA