Pogledajte Mesijevu reakciju kada je video tetovažu sebe na telu navijača! (VIDEO)

Nakon što je u Argentini posle Svetskog prvenstva zavladala manija za Havijerom Masčeranom. čiji lik je mnogo navijača "gaučosa" istetoviralo na svom telu, sada se slična situacija događa sa kapitenom reprezentacije

  • 1

Fudbal je strast, a to nam svakodnevno pokazuju navijači fudbalskih klubova i reprezentacija širom meridijana ove planete, a fanovi ponekad umeju da u pokazivanju svoje ljubavi prema idolima ili timovima da veoma daleko. ovo nam je potvrdio i jedan obožavatelj Lionela Mesija.

Nakon što je u Argentini posle Sbvetskog prvenstva zavladala manija za Havijerom Masčeranom. čiji lik je mnogo navijača "gaučosa" istetoviralo na svom telu, sada se slična situacija događa sa kapitenom reprezentacije.

Herman Baigorija čija se ljubav prema Mesiju graniči sa fanatizmom, a pokazao ju je tako što je preko svojih leđa istetovirao broj 10, a iznad ime igrača Barselone, tako da sada izgleda kao poleđina dresa argentinskog kapitena, a novu sliku na svom telu je pokazao i Mesiju koji je bio oduševljen.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA