Nelson prešao u Panatinaikos (FOTO)

Ovu vest preneo je renomirani košarkaški sajt Sportando koji navodi da je promocija zakazana tokom dana

  • 18

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson, prema pisanju Sportanda, novi je član grčkog Panatinaikosa, a ugovor je potpisan na godinu dana uz opciju produženja na još jednu.

Prethodnih dana Nelson je bio tema mnogih spekulacija. Od odlaska u Valensiju, pretećeg pisma Upravi, do informacije da je ugovor raskinut i da će potpisati za PAO. Ova poslednja se očigledno pokazala kao istinita, što znači da su Zeleni regulisali Zvezdin dug prema Amerikancu.

Nelson je dve godine bio u Zvezdi i za to vreme osvojio je dva Kupa. Prethodne sezone je beležio 9.8 poena u proseku dok mu je rekord bio protiv Laboral Kuće u okviru Evrolige (22 poena).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanja za Vujosevic Duska

    22. jul 2014 | 17:20

    1.Koliki je iznos pravog duga fk,kk,ok,rk,vk,zkk i ostalih klubova jsd partizan ? 2.Koliko novca je od Galenike dobio zkk partizan unazad nekoliko godina i da li je u tom periodu kadar sps bio na celu Galenike ? 3.Koliko je tacno novca u poslednjih 13 godina kk partizan nis dobio od Komercijalne banke i kakvu je ulogu u tome imao Ljuba Mihajlovic ? 4.Kolkio je novca jsd partizan dobilo od Miroslava Bogicevica ? 5.Kolika mu je godisnja plata za svo vreme provedeno u partizanu i da li na istu placa porez i da li je prijavio nekretnine u svom vlasnistvu i da li na iste placa porez ? 6.Koliko nekretnina ima u svom vlasnistvu, a koliko ima istih koje se vode na neke druge osobe a pripadaju njemu ? 7.Da li je uzimao procenat i koliki prilikom transfera I prodaje pojedinih igraca kk partizan nis i gde je taj novac zavrsio ? 8.Da li se u njegovoj kolekciji vrednih I skupih umetnickih slika nalaze i slike Denijelsa ‘’Morski pejzaz’’ i Hijeronimusa Bosa ‘’Na krivoj dasci klizaci’’ ? 9.Da li Interpol traga za tim slikama ? 10.Na koji nacin i po kojoj ceni je dosao do vrednih umetnickih slika poznatog slikara iz Herceg novog Voje Stanica i zasto vise ne sme da ide u Herceg novi ? 11.Kako je MB pivara postala sponzor kk partizan, koliko je novca partizan dobijao od MB pivare i ko je prisustvovao na toj famoznoj veceri gde je i dogovorena ta saradnja ? 12.Kako je moguce da je Marfin banka kojoj kk partizan nis duguje ogroman novac jedan od sponzora kk partizan nis ? 13.Da li je i u kakvom dilu sa Miskovicem ? 14.Da li su telefonski razgovori bivseg trenera fk partizan Vladimira Stanojevica prisluskivani ? 15.Ko I po kojoj ceni godinama unazad prodaje sezonske ulaznice kk partizan nis ? 16.Gde je zavrsio novac od tih prodatih sezonskih ulaznica I koliko besplatnih ulaznica za svaku partizanovu utakmicu dobijaju navijacke grupe ? 17.Ko mu je iz alcatraza kum ? 18.Da li je tacno da kk partizan nis nije dobio ‘’A’’ licencu evro lige jer nije hteo da bordu evro lige dostavi dokumentaciju o poslovanju kluba a sto je jedan od uslova za dobijanje licence ? 19.Kada ce javnosti prezentovati poslovanje kk partizan nis i fk partizan u poslednjih 13 godina ? 20.Koliki su tacno prihodi, a koliki rashodi od utakmica partizana u evro ligi u Pioniru i Areni ? 21.Koliko godina unazad kk partizan nis nije placao porez drzavi i zasto ga nije placao ? 22. Koliki iznos poreza drzavi duguju i ostali klubovi jsd partizan ? 23. Zasto kao predsednik jsd ne preuzme odgovornost za katastrofalnu sezonu i porazavajuce stanje u jsd partizan koje je osvojilo svega 4 ekipna seniorska trofeja, a od toga zok partizan vizura koji nije clan jsd partizan je osvojio 2 dok je sd crvena zvezda do sada osvojilo cak 16 ekipnih seniorskih trofeja I to u svim bitnijim sportovima ?

  • Neko je Lovernj a neko Bertans

    22. jul 2014 | 17:17

    Prosle sezone Zvezda je osvojila jedan trofej, kk secanje nis isto toliko. Trofeji se ne uporedjuju i ne selektuju, vec sabiraju i unose u vitrine sportskih drustava. A ako se vec uporedjuju onda je trofej KRK svakako vredniji i vazniji od lazne i otete titule u obesmisljenom prvenstvu Srbije. I SD Crvena Zvezda ima vise trofeja u kosarci u seniorskoj konkurenciji od JSD partizan, a odnos je 62-57 u korist SD Crvena Zvezda. Skor u medjusobnim utakmicama izmedju Zvezde i kk bankrot nis u prosloi sezoni je 4-4 i na kraju kao slag na tortu Zvezda je u evro ligi, a kk teska beda nis u cipiripi kukuruz yo-yo kupu Vasilije Radojcic. ISad sve to lepo saberite, prihvatite istinu i naravno nastavite da kvasite obraze suzama, vi malobrojne i nebitne,nikad smesnije i uplakanije simpatizerke kk prosjak nis. O zenskoj kosarci da i ne govorim.Tu je Zvezdina dominacija snazna.Seniorke Zvezde su nekoliko puta deklasirale zkk secanje na galeniku, sto u nasem prvenstvu,sto u regionalnoj ligi.A kadetkinje Zvezde su ponizile svoje vrsnjakinje iz partizana pobedivsi ih sa 66 poena razlike (82-16) sto predstavlja najtezi poraz jednog od ova dva kluba u svim uzrastima i kategorijama. Cisto da vise ne lazete same sebe, a istinu cu vam prezentovati svaki put kada pocnete da spinujete,lazete i menjate teze.Vi kaljave crno bele hulahopkice.

  • Istina i samo istina,grobari Zagrepcani

    22. jul 2014 | 17:14

    Jugosloveni,partizani,komunjare ili kako vec sebe definisete,mislim da vam je pametnije da malo ukljucite mozak i zapitate se sta vas ocekuje u nastupajucoj sezoni,umesto da zivite u proslosti. U najboljem slucaju,po vas,zavrsicete u sredini tabele ABA Lige. Sa igrackim kadrom kojim raspolazete, od vas ce biti jaci: Zvezda,Cedevita,Buducnost,MZT,Levski,Solnok,Igokea,Olimpija. Tek tada nece biti sponzora spremnih da ulazu u klub koji Evropu nece videti narednih desetak godina. Na svemu ovome mozete biti "zahvalni" iskljucivo kriminalno nesposobnoj upravi koja nije prepoznala trenutak i prihvatila UPPR,koji vam je,kao i Zvezdi, uredno predocen i predlozen. Takodje, budite "zahvalni" i vasem politickom komesaru DV, koji,uz svoje skandalozno,prostacko,ulicarsko,ponasenje na terenu i van njega, ne bi mogao da vodi ekipu ni u Mauritaniji(Izvinjavam se narodu Mauritanije na poredjenju). U jednom se,ipak,slazem sa DV a to je pominjanje nekakvih opruga-federa. Sve feder do federa u jsdp!!! Ne dajte se ometati,samo vi nastavite sa vibriranjem i odskakanjem. Na casovima ljubavi,naravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA