Nikolićevo opravdanje: Putovanje i veštačka podloga!

Trener crno-belih je svestan loše igre svojih izabranika, ali na prvo mesto stavlja da je ostvaren cilj i da se baš to traži u savremenom fudbalu

  • 12

Fudbaleri Partizana su ostvarili trijumf i u drugom meču protiv Toršavna i plasirali se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali prikazana igra ne donosi mir i optimizam njegovim navijačima pred duele protiv mnogo jačeg Ludogoreca, koji će biti protivnik u narednoj fazi.

Slabe partije svojih izabranika svestan je i Marko Nikolić koji je po završetku meča rekao da je najbitnije da je cilj ostvaren, ali i da je tokom poluvremena kritikovao igrače zbog zalaganja na terenu.

- Najvažnija je pobeda. Kad se pogledaju i ostali rezultati, pa i Ludogorec vidi se da nikoga nije lako pobediti. Putovanje i veštačka podloga su ostavili trag na nama. Naravno da sam nezadovoljan prvim poluvremenom, ali smo ispunili cilj. Kritički sam na poluvremenu bio nastrojen i prema sebi i prema igračima. U drugom poluvremenu smo bili nešto bolji. Sada nam sledi put nazad i oporavak - rekao je Nikolić.

Očevidno je tokom 75 minuta nešto škripalo u igri crno-belih u svim linijama tima, ali šef stručnog štaba kaže da igrači nisu daleko od nivoa koji on od njih očekuje i da su problemi koje su imali tokom puta dosta uticali na njih.

- Nismo daleko od onoga što od njih očekujem. Dobro radimo. Sada je pred nama protivnik i utakmica u kojoj će lepota igre biti u drugom planu. Razumem kritike, ali posle svega što nam se izdešavalo nije bilo lako dati tri gola. U fudbalu je najvažnije ostvariti cilj i mi smo uspeli - rekao je trener Partizana i izneo svoja očekivanja od susreta sa Ludogorecom.

- Učinićemo sve da im se revanširamo. Oni su bogatiji imaju legiju stranaca, ali ja očekujem da se potvrdi da ne pobeđuje uvek onaj ko je bogatiji ili favorit na papiru. Nego da bude pobednik onaj ko je motivisaniji i više želi trijumf. To može da neutrališe ove druge činjenice - završio je strateg crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    22. jul 2014 | 23:20

    Ajde bre covece smisli nesto drugo a ne trava,vetar,avioni...,prvo ti si los trener za ove ocajne fudbalere,drugo zelite ocajnicki u LS samo da bi uzeli neku lovu,nemate ni malo nekoga sportskog morala. Muka mi je vise da godinama unazad gledam ovo smaranje od fudbala a od tvog cu i da prestanem da ga gledam. Nikada dosadniji fudbal PFC nije igrao.

  • Coki

    22. jul 2014 | 23:01

    Polako ide to sve kako treba. Ipak nemaju motiva sa takvim ekipama, al zato ima da razbiju Bugare! A Zvezda igra u Cetezu sa Krkom:-):-):-):-)

  • Napokon

    23. jul 2014 | 00:46

    Realno,da sam i ja proveo 7 h na aerodromu cekajuci avion,potom leteo 4,5 h,stigao na Farska,gde su trenutno bele noci-do zivota mi ne bi bilo a kamoli do posla. Koji god posao da je u pitanju. Dajte malo podrske,svaka im cast:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA