Slovenački košarkaš pregovara sa Partizanom!

Edo Murič je izrazio želju da radi sa Duškom Vujoševićem i da će njegov ostanak na klupi crno-belih biti presudan za dolazak u Partizan

  • 18

Košarkaški klub Partizan mogao bi uskoro da dobije prvo pojačanje za narednu sezonu, a u pitanju je mladi slovenački igrač Edo Murič.

Krilni košarkaš je prethodne sezone izjavio da želi da obuče dres crno-belih, ali je ostao u Krki do kraja sezone. Murič će ovog leta napustiti Sloveniju, a glavna želja mu je da pređe u redove prvaka Srbije.

- Klub je izrazio želju da odem tamo. Znam da bih igrao i to je jedna od boljih opcija za mene. Razgovarao sam sa Partizanom, ali moram još malo da se sačekam kako bih odlučio. Možda će ime kluba biti poznato i ove nedelje. Ne gledam novac, već razvoj. Potrebni su mi minuti i partket - rekao je Murič za portal "Siol".

Mladi košarkaš bi izuzetno voleo da sarađuje sa trenerom crno-belih Duškom Vujoševićem.

- Važno mi je da trener ostane Duško Vujošević. On zna da radi sa mladim igračima. Ako budem radio sa njim, znam da ću napredovati. Za novac će biti vremena - zaključio je Murič.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gejbar

    23. jul 2014 | 10:32

    Dobro dosao u Cipiripi kup...

  • HOCES BEZ PLATE?

    23. jul 2014 | 12:48

    Prvo što će te tamo pitati je da li jedeš slani ili sa čoko prelivom kroasan.Da mogu dati nabave i da stave u ugovor.Da li hoćeš da igraš za kroasan i to ponekad da ga dobiješ?Dečko beži iz tog kluba...raspada se.Nema 4 igrača tamo.

  • Milan

    23. jul 2014 | 10:32

    Ovo je "jaran", a ne slovenac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA