TELEGRAF U SALCBURGU: Trening Čuke u velelepnom Red Bul centru (FOTO)

Srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope odradio poslednji trening pred revanš meč drugog kola sa austrijskim Gredigom * Fenomenalna atmosfera, ali i dobri uslovi na treningu

  • 1

Neočekivane peripetije poslednji trening Čukaričkog pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa austrijskim Grodigom. Najpre je odložen prvobitan plan da fudbaleri od 19.00 časova istrče na teren ''Red Bul Arene'', da bi se put do trening centra iskomplikovao usled velike greške organizatora meča.

Očajna trava na glavnom terenu, koja se ''nije primila'' usled promene iste na kraju sezone, preselila je Brđane na velelepni kompleks ''Red Bul'' trening centra, ali je put do njega izgledao i više nego zamršen jer orgnizatori nisu uspeli ''iz prve'' da pronađu njegovo sedište.

Upravo zbog tog trening, koji je bio zakazan za 19.00 časova, pomeren je 20-ak minuta, da bi učenici Vladana Milojevića istrčali na jedan od pomoćnih terena koliko ovaj kompleks poseduje.

Nakon laganog zagrevanja s loptom, prvotimci su odradili vežbe istezanja, da bi ponovo zadužili lopte i krenuli u pripremu zameč sa Gredigom.

- Moramo dati sve od sebe da popravimo loš utisak iz prvog meča. Gore ne može, a ja se za sutrašnji meč uzdam u našu lucidnost - istakao je golman Ristić neposredno pre nego što je zadužio rukavice i krenuo u rad sa ekipom.

Trening sa tribina pratio je i vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović u društvu portskog direktora Vlade Borozana i iskusnog prvotimca Nenada Milosavljevića. Napadač Čukaričkog neće biti u sastavu za meč sa Gredigom zbog povrede, što je novinarima u hotelu potvrdio i trener Milojević. Pod znakom pitanja je i štoper Ostojić koji se povredio na treningu.

Revanš meč kvalifikacija za LE, između Grediga i Čukaričkog, na programu je u četvrtak od 19.00 časova, a austrijski klub brani čeiri gola viška iz Beograda (4:0). Pročitajte i šta je trener Brđana Vladan Milojević rekao pred ovaj duel.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA