Trebalo da zamene Partizan u Evroligi, a sada su pred bankrotom!

Levski iz Sofije ugrožava i ABA takmičenje, ako je suditi na osnovu reči hrvatskog košarkaša

  • 20

Nisu čista posla u bugarskoj košarci! Iako su spremali paklen tim, učešće u kvalifikacijama za Evroligu (umesto Partizana), kao i napad na trofej ABA lige u debitantskoj sezoni bugarski klub je bliže dnu.

Prevedeno, Levski iz Sofije ne stoji dobro na finansijskom planu što je otkrio i Mario Kasun, hrvatski centar koji je pre mesec dana potpisao ugovor sa ovim diskutabilnim klubom iz komšiluka.

- Klubu preti bankrot jer je vlasnik uhapšen... Ne znam da li je ceo tim raspušten, ali ja se tamo ne vraćam - rekao je Kasun, prenose hrvatski mediji.

Levski trenutno ima u svom sastavu jednog Srbina, Đorđa Mićića (bivši igrač FMP-a), ali i dva Amerikanca.

Pravljenje regionalnog Drim tima sada je pod znakom pitanja, očekuje se da i ABA liga zauzme svoj stav prema klubu koji je platio ulaznicu u takmičenju koje čine klubovi iz bivše jugoslovenske republike i jedan mađarski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    24. jul 2014 | 15:32

    LEVSKI NIJE ZAMENIO PARTIZAN! EVO 3 RAZLOGA ZASTO PARTIZAN NIJE DOBIO VAJLD KARD: 1)NIJE SE PODNEO ZAHTEV ZA VAJLD KARD 2)NISU ZASLUZILI DA IGRAJU EVROLIGU,KROZ CELU SEZONU U ABA LIGI SU SE PROVLACILI JEDVA,GUBILI OD SOLNOKA,MZT-a I DA IM NIJE BILO BOGDANOVICA NE BI NI IGRALI F4 3)DUSKO VUJOSEVIC,NE ZNAM BAS DAL' JE POSLE SVAKE UTAKMICE(U EVROLIGI) ALI POSLE VECINE PORAZA JE ODMAH NAPADAO SUDIJE,ZBOG TOGA JE I KAZNJAVAN,PO NJEMU UVEK NEKO KUJE TEORIJU ZAVERE PROTIV PARTIZANA,JEDNOSZAVNO COVEK NE ZNA DA GUBI!! JA MISLIM DA PARTIZAN NIJE BIO U OVAKVIM PROBLEMIMA KAD JE TRENER BIO VLADA JOVANOVIC,JEDBOSTAVNO VUJOSEVIC JE TOLIKO PUTA BIO KAZNJAVAN ZBOG KOMENTARISANJA SUDJENJA DA SIGURNO KAD SE SABERU SVE KAZNE TO IZNOSI 1.000.000€,NAPADA VUCICA I DACICA PA ONDA OCEKUJE POMOC DRZAVE?!E PA,STO BI REK'O SOJIC:"NECE DA MOZE"!!!

  • grobar do koske

    24. jul 2014 | 16:09

    ISTI SE SCENARIO SPREMA I SA MUTANTOM !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Matori

    24. jul 2014 | 17:07

    To ceka i jedan nas klub, samo da mu uhapse vlasnika. Pravda za Andjusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA