Bosančić ostvario želju i potpisao za Zvezdu, a uz njega stiže i talentovani Makedonac!

Posle mnogo nagađanja i peripetija bivši igrač Partizana potpisao ugovor sa klubom za koji navija ceo život, a za njim bi na Marakanu trebalo da dođe i Danijel Avramovski iz Rabotničkog

  • 31

Zvezdan Terzić i uprava Crvene zvezde, uprkos problemima u kojima se nalazi klub, ne prestaju da rade na dovođenju pojačanja kako bi dodatno uneli kvalitet u ekipu. Posle Bogdana Planića koji je pre dva dana stigao na Marakanu, i Miloš Bosančić je postao novi član crveno-belih, a na njegovom putu je i 19-godišnji Danijel Avramovski koji dolazi iz Rabotničkog.

Dugo čekano pojačanje šampiona Srbije i nekadašnji igrač Partizana parafirao je u petak uveče dvogodišnji ugovor sa klubom koji voli od malih nogu kako je isticao i zbog koga je raskinuo ugovor sa južnokorejskim Gjongnamom. On će se već u subotu pridružiti novim saigračima u Sloveniji, a mesečna plata će m biti 5.000 evra.

Pored Bosančića koji je stigao, crveno-beli su na putu da angažuju još jedno pojačanje i i to iz Makedonije talentovanog Danijela Avramovskog. Zvezda i Rabotnički čiji je Avramovski igrač postigli su dogovor oko dolaska talentovanog veziste u Ljutice Bogdana i on bi tokom narednih dana trebalo da postane član šampiona Srbije.

Avramovski može da igra i na centralnoj poziciji u vezi, ali i odmah iza špiceva, a koliki je talenat u pitanju govori i to da je već dva puta oblačio dres seniorske reprezentacije Makedonije

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srky

    25. jul 2014 | 23:55

    U sto se terza ugradio pet soma mesecna plata,a ovamo prica kako voli zvezdu i da mu pare ne trebaju.uklopili su se u cifru i savija i marko.ima za sve

  • grobar do koske

    26. jul 2014 | 00:09

    XXAAXXAAA..od malih nogu navija za zvezdu,a igrao u Svetinji(doduse manje je igrao,a vise sedeo-na klupi..)..tu nesto zestoko nije kako treba...da mi daju sve novce ovog sveta ja SVETE-CRNO-BELE boje ne bih menjao..a tek da obucem crveno-belo na sebe,bolje me odmah ubijte kao zver...Najuspesniji klub Nezavisne Republike Srbije-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! TERZA O SVEMU ODLUCUJE,NAVIJACI SU SE PITALI,DO JUCE,DO DOLASKA TERZE,A SADA MOGU SAMO DA BOJKOTUJU,ALI NE VREDI,OSTAJE VAM SAMO BIBLIOTEKA U KRUGU CZ...!!!

  • 32.Zagorska divizija

    26. jul 2014 | 00:07

    Idemo Milose da razbijamo od pŕve utakmice..pokazi srce Zvezdasko..svim silama napred..OTIMAJ do 27. TITULE..partizan-ustaski mit ili muslimansko cudo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA