Hrvati ostavili Srbiji samo teoriju!

Ubedljiv poraz naših rukometaša u meču sa "vatrenima" odveo ih na težak zadatak kada je u pitanju plasman među četiri najbolje selekcije na svetu

  • 1

Reprezentacija Srbije u rukometu na pesku izgubila je od selekcije Hrvatske rezultatom 0:2 , na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Glavna runda takmičenja je započela komšijskim derbijem, mečom selekcija Hrvatske i Srbije. Ipak, draž derbija je izostala utoliko što je kvalitetnija selekcija Hrvatske dokazala taj vrhunski kvalitet i stigla do pobede verovatno lakše nego što su očekivali.

Sam početak prvog perioda je pokazao kako će izgledati ceo njegov tok. Hrvati u „četvrtoj“, a naš tim je kao „pod ručnom“ pokušavao da krene uz ozbiljnu strminu što je na kraju dovelo do rezultatske katastrofe pošto su "vatreni" dobili taj period 7:32.

U drugom delu, malo drugačija priča i mogućnost da Srbija sa dva dobra napada dođe do izjednačenja. Ipak, prilika koju je pre svih kreirao Luka Marinović odličnim odbranama nije iskorišćena i u poslednjih dva minuta je usledilo novo „odlepljivanje“ i na kraju je Hrvatska otišla na 0:2 (15:23 u drugom periodu).

Ovim porazom je Hrvatska gotovo obezbedila plasman u polufinale, dok je takav zadatak za srpsku ekipu gotovo nemoguć.

Strelci za Srbiju su bili: Pavlović 10, Dimitrijević 5, Laović 3, Vujović 2, Radaković i Knežević po 1. Najefikasniji kod Hrvatske su bili Dumenčić i Šemren sa po 12.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA