Zašto su Brazilci pukli na Mundijalu i kakve veze Srbi imaju s tim? (FOTO)

Krah Brazila na Mundialu najavio je novinar brazilskog Plejboja odmah posle duela sa selekcijom "orlova" pred početak šampionata. Novinar ipak bio očaran igrom Aleksandra Kolarova, za koga tvrdi da ima mesta u prvoj postavi brazilske reprezentacije

  • 3

Fudbalska reprezentacija Brazila doživela je krah na Mundijalu na kojem su bili domaćin, a nedavno je procurela informacija koja ukazuje na to da fudbalska reprezentacija Srbije ima veze s neuspehom Brazila?!

Naime, prijateljski meč između Srbije i "Karioka" odigran je nedelju dana pre početka Mundijala, a na tom meču Brazil je pobedio sa 1:0, mada nije odigrao epohalno.

Mnogi su to ocenili kao želju da se niko ne povredi, ali je u julskom broju srpskog izdanja magazina Plejboj, urednik brazilskog dela Žardel Seba u svojoj kolumni najavio neuspeh.

Seba je tada u tekstu ocenio igru Brazila kao nepovezanu, kao dezorganizovanu i zbunjujuću. Tad je i javno prozvao Žulio Cezara da se obrukao na SP 2010 i da se ne očekuje ništa bolje sada.

Puno insajderskih informacija može se pročitati u julskom broj časopisa Plejboj, pa i to da je Žardel Seba javno pozvao Aleksandra Kolarova da ako hoće da promeni državljanstvo, dres sa brojem 6 je njegov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sandžakhaber.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KRAH?

    28. jul 2014 | 22:17

    Zašto svi pričaju o krahz Brazila? Ok,jeste ih Nemačka ponizila,jesu izgubili i za 4. mesto ali zar je polufinale SP neuspeh i krah bez obzira ko je u pitanju? Šta je onda doživela Španija? Ko je njima kriv?

  • Hogar strasni

    29. jul 2014 | 10:14

    Cista glupost ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA