Pečnik: Imao sam ponude, ali je Zvezda u srcu!

Ne mislim da sam neophodan crveno - belima, ali mogu da pojačam konkurenciju, rekao je slovenački reprezentativac

  • 29

Slovenački fudbaler Nejc Pečnik priključio se pripremama Crvene zvezde u Sloveniji, ali još uvek nije zvanično potpisao novi ugovor. Pečnik je na kraju sezone napustio klub, ali kako nije našao novi angažman postoji šansa da se vrati na Marakanu.

- Razgovarao sam sa Lalatovićem i treniraću dva dana s klubom. Večeras sledi razgovor s rukovodstvom i videćemo šta ce biti.

- U timu ima dosta dobrih igrača i ne mislim da sam neophodan Zvezdi. Mogu samo da pojačam konkurenciju. Nije da nije bilo ponuda,ali nijedna nije bila bolja od Zvezde koja mi je u srcu - rekao je Pečnik.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    28. jul 2014 | 14:09

    Legendo! Vraćaj se, i idemo po novu titulu! Čovek je godinu dana u Zvezdi i zavoleo je klub i hoće da se vrati, po tome se već vidi kakav je klub crvena zvezda (a da ne pričamo o rukovodstvu itd.)

  • Pinokio

    28. jul 2014 | 14:27

    Opet titula

  • rici 77

    28. jul 2014 | 14:39

    Oprostio dug za ciste papire da bi otisao,i sada kad ga niko nece on se vraca i prica kako mu je zvezda u srcu.Mene je sramota takvih dvolicnih ljudi a i onih koji imaju skromno pamcenje !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA