Zvezda zna recept za titulu: Terme Čatež prave razliku (FOTO)

Crveno-beli prezadovoljni sa saradnjom koju imaju sa Slovencima * U planu je i proširenje iste jer je Zvezda vratila titulu na Marakanu upravo kada su počeli da dolaze u Terme Čatež na pripreme

  • 14

Dobitna formula se nikada ne menja pa tako i fudbaleri Crvene zvezde žele da nastave saradnju sa Termama Čatež gde već drugu godinu zaredom dolaze na pripreme. I ne samo nastave, nego i prošire jer postoji obostrano interesovanje. Za crveno-bele je to logično pošto je 26. titula osvojena upravo iz ove baze, dok je Slovencima čast da ugoste najtrofejniji srpski klub.

Partnerstvo koje Zvezda i Terme imaju je više od sponzorstva, a da se srpski šampion oseća kao kod kuće potvrdili su trener Nenad Lalatović, kao i kapiten tima Nenad Milijaš.

- Prezadovoljan sam. Imali smo sve što nam je potrebno. Od hotela, fitnesa, spa centra, do soba. Samim im što je Zvezda osvojila titulu jasan je pokazatelj dobre saradnje - rekao je šef stručnog štaba, a na njegove reči kratko se nadovezao i kapiten:

- U ime svih igrača, najviše bih se zahvalio osoblju hotela.

Takođe, najavljene su i neke akcije Zvezde i Slovenaca za članove crveno-belih.

- Sa Zvezdom smo u razgovoru da navijači koji budu kupili sezonske karte za utakmice kluba budu u mogućnosti da iskoriste povoljne pakete u hotelim Terme u Čatežu i Žusterna u Kopru - istakla je Alenka Pogačar zamenik generalnog direktora zaduženog za marketing u Termama Čatež.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    28. jul 2014 | 16:19

    15-20 penala I eto titule

  • Misa Tumbas

    28. jul 2014 | 19:56

    Ide Zveza stazama stare slave! Terme Catez su vrh, vodio sam sitnu decu tamo pre lar godina.. tobogani nikada jaci... odlicno za jedinog svetskog sampiona koji je izbacen iz kvalifikacija za ligu sampiona...

  • RADE

    28. jul 2014 | 18:29

    Na sraman nacin vratila titulu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA