Pobeda Zvezde, uz prvi gol Avramovskog! Lalatović besneo na poluvremenu! (VIDEO)

Strelci za Zvezdu bili su Avramovski u 6. minutu i Lazić u 67. minutu, a novajliji iz Makedonije je ovo bio debitantski gol

  • 12

Najavljivao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović da je meč njegovih rezervista protiv NK Krško idealna prilika da mnogi dokažu da su dostojni crveno-belog dresa.

Neki su ispunili očekuivanja, neki ne, a šampion Srbije je zabeležio treću pobedu na pripremama, prvu u drugom delu, rezultatom 2:0 (1:0).

Strelci za Zvezdu bili su Avramovski u 6. minutu i Lazić u 67. minutu, a novajliji iz Makedonije je ovo bio debitantski gol. Pokušao je da centrira, lopta je prevarila golmana, te se Makedonac na idealan način predstavio Lalatoviću i novinarima iz Srbije.

Osim Avarmovskog, prvi nastup u crveno-belom dresu zabeležio je i Miloš Bosančić, ali je nakon 45 minuta prepustio mesto mladom Ahčinu. Solidna partija Bosančića, na kom se videlo da je željan igre.

Kao što je Lalatović i najavio, na terenu protiv slovenačkog drugoligaša našli su se oni igrači koji su igrali drugo poluvreme protiv Vašaša.

Posle početnog čuđenja što utakmicu sudi čovek koji ima više 100 kila, publika na gradskom stadionu videla je gol Avramovskog već u 6. minutu.

Slobodan udarac sa desne strane Makedonac je materijalizovao sjajnim golom posle kojeg je Zvezda nastavila da diktira tempo.

Ipak, nisu uspeli da savladaju Zalokara, ikao su Onjilo i Despotović imali idealne prilike.

S pravom je Lalatović besneo na svoje igrače između dva poluvremena jer nije bio zadovoljan prikazanim.

- Nemate krvi, kao da ne želite da pobedite - urlao je mladi stručnjak na svoje pulene koji su nemo osluškivali kritiku i savete koji su im bili upućivani.

Zvezda je i u drugom delu krenula silovito ka golu domaćina, ali je prvu priliku imala sredinom drugog poluvremena

kada je golman Zalokra maestralno intervenisao posle šuta više nego raspoloženog Avramovskog. Samo minut kasnije mukotrpan rad u drugom delu je naplaćen. Nakon kornera sa leve strane, Lazić se odlično snašao i uz pomoć prečke postigao svoj drugi gol na pripremama.

Crveno-beli su do kraj tražili i penal na isteku 80. minuta, ali je bucmasti sudija smatrao da Despotović nije nedozvoljeno oboren. Do kraja je ostalo 2:0 za šampiona Srbje koji je prvi put na ovim pripremama sačuvao mrežu.

Za Zvezdu su u prvom poluvremenu nastupali: Trkulja, P. Đorđević, S. Đorđević, Lazić, Stojanović, Gogić, Bosančić, Avramovski, Karaklajić, Onjilo i Despotović, dok su šansu u druom poluvremenu dobili Manojlović, Ahčin i Živković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takoše nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Od izveštača Telegrafa iz Slovenije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA