MITRE I LUKA PAMET U GLAVU: Upoznaćete seksi đavolicu i najlepšu navijačicu Mundijala!

Devojka koja je bila u centru pažnje medija i fotoreportera na utakmicama Belgije na Svetskom prvenstvu u Brazilu, uzvešće početni udarac na meču Andreleht - Ostende

  • 0

Sećate li se mlađane Aksel Despigelar, devojke koja je uzburkala čitav svet tokom Svetskog prvenstva?

Prelepa navijačicaselekcije Belgije bila je u centru pažnje svetskih medija i fotografa dok su "crveni đavoli" igrali na Mundijalu, a na kraju je proglašena i za najlepšu na tribinama brazilskih stadiona u veoma jakoj konkurenciji.

Ona je po završetku svetskog prvenstva postala model, ali je ubrzo dobila otkaz, jer su na njenom Fejsbuku pronađene slike koje otkrivaju da ona uživa u safariju i lovu na retke životinje zbog čega ju je javnost osudila.

Ipak, njena karijera na fudbalskom terenu se ovim neće završiti jer je atraktivna Aksel dobila poziv da izvede početni udarac na utakmici belgijskog šampionata između Anderlehta i Ostendea koja se igra u petak.

Mi samo možemo da poručimo našim internacionalcima Aleksandru Mitroviću i Luki Milivojeviću koji nastupaju za šampiona Belgije da budu pažljivi i da se potrude da opravdaju priču o Srbima kao velikim zavodnicima. Videćemo da li će ona odoleti njihovom šarmu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA