Grobare na stadionu Ludogoreca čeka kavez, ali bukvalno! (FOTO) (VIDEO)

Na stadionu u Razgradu tribina za gostujuće navijače ograđena je rešetkama i zaštitnim mrežama, pa u potpunosti liči na kavez za životinje

  • 23

Fudbaleri Partizana žele da se revanširaju Ludogorecu za prošlogodišnju elminaciju u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a priliku za to imaju u dvomeču, čija prva "epizoda" počinje večeras od 20 časova na stadionu bugarskog šampiona.

Očekuje se da će crno-beli na ovom meču imati veliku pomoć s tribina Ludogorec arene, a manja grupa je viđena u Razgradu istog dana kad je stigla i ekpedicija kluba iz Humske u Bugarsku.

Kao i na svakom stadionu, tako je i na "Ludogorec areni" čiji je kapacitet nešto više od 6.000 ljudi, izdvojena posebna tribina rezervisana za gostujuće navijače.

Popularni "kavez", u kojem će biti smešteni najvatreniji navijači Partizana, međutim, na stadionu u Razgradu u potpunosti podseća na ograđen prostor u kojem se čuvaju životinje!

Tribina za gostujuće navijače ograđena je metalnom ogradom, koja se završava oštrim šiljcima, dok je prekrivena takođe metalnom mrežom, kako razni predmeti ne bi mogli s tog dela stadiona da krenu ka terenu u slučaju nereda.

"Ludogorec arena" je pod ozbiljnim video nadzorom, jer 70 kamera snima svaki deo objekta, pa ni najmanji incident ne može da promakne pripadnicima bezbednosti.

Ovaj stadion je renoviran 2011. i sad predstavlja lepo fudbalsko zdanje u kojem su uslovi od onih za igru, do onih za rad novinara, kao i uživanje publike, odlični.

Pogledajte kako to izgleda:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Petar Milinković, izveštač Telegrafa iz Bugarske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STVARNO JE BESMISLENO

    30. jul 2014 | 17:43

    Pa zar je ovo zaista potrebno? Pa ovi izgleda ne znaju da oni nemaju neke navijače,da će doći samo njih 5-6 bivših vođa raznih beogradskih klubova ako su se vratili sa odmora.Valjda im je Đura platio za navijanje za raniji period.Dobro imaju i zaradu oni između,pa nedavno vanredno okupljanje kada su filmadžijama otimali rekvizite...ima tu posla.Ali ove ograde i ovo,preterano.Pa neće niko doći.

  • SIR SIR SIR

    30. jul 2014 | 17:44

    Stavite im i sira malo.

  • Joooo

    30. jul 2014 | 18:01

    U kavez sa stokom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA