Partizan dovodi bivšeg Zvezdinog igrača i talentovanog Grka!

Srpski šampion je na dobrom putu da kao pojačanja za narednu sezonu predstavi 24-godišnjeg Andreju Milutinovića, ali i 19-godišnjeg grčkog košarkaša Joanisa Kuzeloglua

  • 19

Košarkaški klub Partizan radi na dovođenju novih igrača, a u najskorijem periodu bi trebalo da stignu dvojica.

Kako prenosi "Sport", srpski šampion je na dobrom putu da dovede nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, 24-godišnjeg Andreju Milutinovića, ali i talentovanog, 19-godišnjeg grčkog košarkaša Joanisa Kuzeloglua.

Milutinović, nekadašnji član svih mlađih selekcija Srbije, navodno je u poodmaklim pregovorima sa PartizanomUkoliko dve strane nađu zajednički jezik, Milutinović će se posle nešto više od godinu dana vratiti u našu klupsku košarku.

Karijeru je započeo u Batočini, a potom je igrao za mlađe kategorije FMP-a, a priliku u Crvenoj zvezdi mu je pružio Svetislav Pešić. S odlaskom iskusnog trenera, Milutinović je nastavio karijeru u španskoj Ljeidi, gde se nametnuo kao jedan od lidera ekipe, zbog čega je ubrzo usledio poziv Apolona iz Patre u kom je odigrao drugi deo sezone.

Kada je u pitanju drugo pojačanje, mladi Kuzeloglu je odavno na meti atinskih giganata, Olimpijakosa i Panatinaikosa, koji su navodno spremni da mu ponude višegodišnji ugovor.

Ipak, Kuzeloglua privlači rad sa trenerom Duškom Vujoševićem i njegov rad sa mladim igračima, koji je mnoge lansirao u vrh evropske ili NBA košarke.

Već je dogovoreno da se početkom avgusta pojavi na startu priprema Partizana i da se kroz probni rad nametne stručnom štabu srpskog šampiona, zaključuje "Sport".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex kid

    30. jul 2014 | 11:23

    Opet pare koje umesto za decu i bolnice idu propalom klubu, sramota! Dokle vise? Drzavni projekat nastavlja po starom.

  • Speedy

    30. jul 2014 | 17:34

    Nije bio divoljno dobar za instituciju, ali je zato odlican za treci najveci hrvatski klub!

  • Milos

    30. jul 2014 | 08:35

    Toooo,dobar igrac,iskusan..bice pravo pojacanje za Cipiripi kup! Xaxaxa raspad sistema..kad dolazi gazda Panatenaikosa da vas kupi? Jel presao Makedonsku granicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA