NE PIJE I NE PUŠI: Dik Advokat nikad nije imao skandal, krije bračno stanje i ćerkino ime!

O Diku Advokatu ne možete mnogo stvari da saznate, jer svoj privatan život krije mnogo bolje od njegovih kolega. U mladosti je imao jedan brak i da danas živi sa izvesnom gospođom Dijuvke. Izuzetno je privržen kući, ne daje opširne intervjue, a njegov trenerski stil opisuje jedna reč - disciplina

  • 4

Dik Advokat preuzeo je klupu fudbalske reprezentacije Srbije, a na predstavljanju je vrlo smerno, bez pompeznih izjava, poručio da naša reprezentacija mora da izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Posle konferencije u Staroj Pazovi je otputovao s porodicom na odmor, ostaviviši našu javnost na nagađa koliko će ovaj Holanđanin biti od pomoći našim fudbalerima da ne propuste još jedno veliko takmičenje.

Posvećenost fudbalu i trenerskoj karijeri koja je blizu pete decenije obeležilo je 66-godišnjeg selektora, koji ima veliko iskustvo u vođenju reprezentacija.

Van fudbala, o Advokatu ne možete mnogo stvari da saznate, jer svoj privatan život krije mnogo bolje od njegovih kolega.

Zna se da je u mladosti imao jedan brak i da danas živi sa izvesnom gospođom Dijuvke, ali nije poznato da li su njih dvoje stupili u brak. Nekadašnji selektor Južne Koreje, Belgije, Holandije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Rusije je čak uspeo da sakrije od javnosti ime svoje jedine ćerke.

Izuzetno je privržen kući, a profesionalizam se ogleda i u tome da ne pije i ne puši.

Opširne intervuje ne daje, ali s novinarima ima korektan odnos, a ako biste u jednoj reči opisali njegov trenerski stil - to je disciplina. Sam je rekao da igračima nije lako da sarađuju s njim.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA