Trenera Liverpula oduševio Markovićev brižni gest! (VIDEO)

Brendan Rodžers oduševljen fudbalskim i ljudskim kvalitetima našeg reprezentativca

  • 7

Lazar Marković je za jako kratko vreme uspeo da privuče pažnju fudbalske javnosti u Engleskoj i ulije nadu zahtevnim navijačima Liverpula da će adekvatno zameniti Luisa Suareza.

O njegovim fudbalskim kvalitetima govorio je menadžer Liverpula, Brendan Rodžers.

- Ima sjajnu tehniku, veoma je dobar u igri "jedan na jedan". Može da predribla igrače. Taktički je dobro potkovan za mladog igrača i razume igru. Igrao je fudbal na međunarodnom nivou, u prefinjenim zemaljama, Srbiji i Portugalu. Mi ćemo samo nadograđivati - rekao je Rodžers i pohvalio brzinu igrača:

- Jako je brz i to će nam značiti.

On se posle fudbalskih kvaliteta Lazara Markovića osvrnuo i na ljudske, opisavši srpskog reprezentativca kao dobrog dečaka.

- To je jako dobar momak i već sada postoji nekoliko priča koje to potvrđuju i koje su me dirnule. To vam pokazuje lojalnost koju navijači vole, i zato mislim da će i njega ga navijači voleti - reako je Rodžers, a potom ispričao anegdotu koja ga je "kupila".

- Kada je otišao po vizu, morao je da ode u Francusku. Shvatio je da ima kartu za prvu klasu, a devojka koja je putovala sa njim bila je u drugom delu aviona. On joj je dao svoju kartu. Mislim da nema mnogo ljudi koji bi tako nešto uradili. To može samo posebna osoba - završio je Brendan Rodžers.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    30. jul 2014 | 14:35

    Мали, ужили се ту и постани легенда.. :)

  • Justicia

    30. jul 2014 | 16:42

    Suareza ne moze da zameni,bar ne za sad. Nadam se da ce L.pool napraviti cudo od njega ,a on ce pomoci nasu reprezentaciju

  • Pfc ImperIum

    30. jul 2014 | 17:31

    Grobar-Smeker!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA