Kritikovali su ga i pljuvali, a danas kažu: HVALA TI, MITRE! (VIDEO)

Tri gola na tri meča je postigao Aleksandar Mitrović za Anderleht, i u belgijske novine su (konačno) stigle pohvale

  • 1

Dugo su ga kritikovali, a sada mu se zahvaljuju! Belgijski mediji su se posvetili formi Aleksandra Mitrovića, koji je u prva dva kola belgijskog šampionata postigao golove za Anderleht.

"Hvala ti Mitroviću", između ostalog je jedan od naslova u belgijskoj štampi, ispod kog se obrazlažu razlozi Anderlehotvih pobeda na startu šampionata, iako ekipa ne prikazuje ubedljive igre.

"Srbinu ne treba 50 prilika da bi postigao jedan gol. Ostendeu je ostao gorak ukus kada je Mitrović hladno iskorisio loptu Denisa Praeta. Do tog momenta, Anderleht nije pokazao mnogo toga na terenu. Ali ako imate golgetera kakav je 'Mitrogol', čak i osrednju partiju možete da preokrenete u svoju korist.

Najgore je što napadač Anderlehta čak nije bio izvanredan, za razliku od vremena kada je na klupi bio Sirjak, kada je bio oštriji i jači, ali i opasniji po gol protivnika," navodi belgijski novinar.

Mitroviću je protiv Ostendea bio treći gol na zvaničnim mečevima, s obzirom da je bio strelac i u meču Superkupa, kao i u prvom kolu Jupilier lige protiv Muskrona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA