Miloš Ninković ponovo na Marakani!

Ipak, na žalost mnogih navijača Zvezde iskusni vezista će samo trenirati sa bivšim saigračima i održavati formu tokom narednih šest meseci

  • 22

Miloš Ninković ponovo na Marakani! Kakva bio ovo bila vest za navijače šampiona Srbije, međutim, zasad će morati da se zadovolje time što će njihov miljenik narednih šest meseci trenirati zajedno sa svojim prošlosezonskim drugovima, ali s obzirom na to kakva veza postoji između veziste i Crvene zvezde ne bi nikako trebalo da se isključi njegova mogućnost povratka.

Popularni Nine je u razgovoru za Kurir, priznao da se još uvek lomi oko odluke šta da radi u nastavku karijere, ali da isto tako ne može da pogazi ono što je nedavno rekao, a to je da mu se ne vraća u srpski fudbal i da je spreman i da završi karijeru ukoliko ne dobije adekvatnu ponudu.

- Drago mi je što se stara ekipa ponovo okuplja. Još samo ja falim - započeo je Ninković priču sa novinarom Kurira namerno aludirajući na činjenicu da je dobar deo igrača iz prošle sezone ostao u timu (Milijaš, Mijailović, Pečnik...), a zatim se uozbiljio:

- Imam mnogo prijatelja u Zvezdi. Družićemo se narednih meseci. Treniraću sa njima, ali neću igrati. Kakav bih ja čovek bio kada bih pogazio ono što sam rekao pre mesec dana. I dalje stojim iza toga i kao i tada kažem da nije u pitanju samo Crvena zvezda, koju volim, nego celokupno stanje u srpskom fudbalu, te konstantne priče o nameštanju, a i ne bih hteo da gušim mlade igrače.

Ipak, priznao je na kraju miljenik "Severa" da još uvek nije načisto sa sobom, ali i da postoji razlog zbog koga bi pristao da se vrati i odigra još jednu sezonu za crveno-bele, a to je da timu ne krene dobro u Jelen Superligi.

- Voleo bih da Zvezdi dobro krene od prvog kola. Ne znam... Svi oko mene insistiraju na povratku. Nije ni meni lako, stalno se borim sam sa sobom, ali sam definitivno siguran da neću igrati do zime. Ako ne stigne ni do tada prava ponuda, onda će biti što biti mora, ja ne znam da radim ništa drugo osim da igram fudbal - završio je Ninković razgovor.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    3. avgust 2014 | 13:29

    Vidim grobari šalju poruke tipa "Ne gazi svoju reč" i jasno je koga se najviše boje. Nine, igraš za narod, a ponos progutaj. Neće ti niko zameriti. Znamo koliko si učinio i za Zvezdu i za onu malu devojčicu, dobar si čovek. Svi te volimo. Vrati se molim te :-(

  • lopurda

    3. avgust 2014 | 14:15

    Od svega najsmjesnije je ono * sampiona Srbije * haha hahaha ...sta bi mi da vas nema...trebalo bi ove zvezdase izmisliti ahahaha lazni sampioni , titula koje se stide istinski navijaci..hahaha sacuvaj nas Boze ovakvih sampiona hahaha

  • Petarda

    3. avgust 2014 | 12:35

    Ne gazi svoju rec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA