Njih dvoje su najlepši sportski par Srbije i uskoro se venčavaju! (FOTO)

Njega gledam, noge ne osećam. Ne progovaram. Kada sam se „skupila“ nekako sam, preko njegovog: „Dušo, hoćeš da se udaš za mene?“, preko jezika prevalila „DA", kaže srpska strelkinja Ivana Maksimović

  • 8

Košarkaš Danilo Anđušić (23) i strelkinja i olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović (24) verili su se u Antaliji!

U razgovoru za MOZZART Sport  ovaj par je otkrio da je osmomesečnu ljubavnu vezu, krunisao tokom letovanja u Turskoj, a da je informaciju o krupnoj životnoj odluci dva dana skrivao čak i od roditelja.

Zanimljivo je da je Telegraf uvrstio Ivanu Maksimović u jednu od najlepših i najzgodnijih devojaka sportista, ne sluteći da će se uskoro venčati.

- Da me je neko pitao kako se zovem u trenutku kada je Danilo kleknuo preda mnom i izvadio prsten, ne bih imala pojma šta da izustim! - rekla je Ivana za Mocartsport

- Bila sam odsečena od sveta... Njega gledam, noge ne osećam. Ne progovaram. Kada sam se „skupila“ nekako sam, preko njegovog: „Dušo, hoćeš da se udaš za mene?“, preko jezika prevalila „DA -  podseća Maksimovićeva, opisujući vrhunac letovanja u Antaliji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA