Momak koji je odbio Zvezdu zbog ljubavi prema Partizanu ostvario dečački san! (VIDEO)

Kao što se i pominjalo u javnosti prethodnih dana, strelac najlepšeg pogotka prošle godine u JSL potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 5

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana.

- Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam se da ću se brzo prilagoditi novoj ekipi. Očekujem da se kroz igre u Partizanu približim i mladoj reprezentaciji Srbije - rekao je Petrović, koji će nositi dres sa brojem 28, na promociji na stadionu u Humskoj.

Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove.

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da veruje da Petrović u crno-belom dresu može da dostigne i reprezentativni nivo i najavio još pojačanja u narednom periodu.

- On spada u grupu mladih i talentovanih igrača, a već ima dosta toga iza sebe. Znam ga iz omladinske reprezentacije, verujem da može da napreduje i pokaže šta zna i ume - poručio je Nikolić.

Petrović je drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, nakon Slovenca Branka Ilića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. avgust 2014 | 14:56

    NA TVOM PUTU DA OPET BUDES PRVI,LEDJA TI CUVAJU DECA TVOJE KRVI !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!

  • Bandzi

    4. avgust 2014 | 17:50

    Čovek postade poznat preko noći. Do juče niko nije ni čuo za njega. Marketing je čudo!!!

  • Boki

    5. avgust 2014 | 04:18

    Nema ovaj kvaliteta za Mladost iz Lucana. A tek za partizan i zvezdu. Jednom ga usralo dao gol sa 50 metara i odmah je igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA