NOVI MALER ZA ĐORĐEVIĆA: I Teodosić se povredio, Srbija poražena!

Izabranici Aleksandra Đorđevića doživeli su prvi poraz na pripremama od selekcije Italije sa 80:71, a ono što mnogo više brine je povreda prvog plejmejkera ekipe

  • 8

Nema kraja problemima košarkaškoj reprezentaciji Srbije! Posle napuštanja priprema reprezentacije zbog povreda Lučića, Dangubića, Kuzmića, uz još uvek neizvesne Krstića i Nedovića, tom spisku se pridružio i Miloš Teodosić!

Srbija je poražena od Italije na pripremnom turniru pred Svetsko prvenstvo sa 80:71, što je inače prvi poraz Đorđevićevih izabranika, ali selektora našeg nacionalnog tima mnogo više brine stanje prvog plejmekera tima!

Teodosić je tri minuta pre kraja meča povredio skočni zglob, posle čega se nije više vraćao u igru. Povreda na prvi pogled nije delovala ozbiljno, ali će se težina znati tek nakon snimka.

U duelu sa italijanima presudila je losija igra Srbije u prvoj i poslednjoj četvrtini. Nakon slabog početka, srpski košarkaši u nastavku su napravili preokret i činilo se da će turnir završiti s maksimalnim učinkom, međutim, u poslednjoj deonici usledio je veliki pad, pa su Italijani zasluženo slavili sa devet poena razlike.

Najbolji u našem timu bio je Vladimir Micov sa 14 poena, Miroslav Raduljica je zabeležio 11 poena, doke je Miloš Teodosić upisao je osam poena i sedam asistencija.

Italijane je predvodio Alesandro Đentile sa 20 poena, a Datome je dodao 17.

SRBIJA: Teodosić 8, Micov 14, Micić, Bogdanović 2, Bjelica 4, Marković 4, Kalinić 7, Raduljica 11, Katić 6, Štimac 8, Simonović, Mitrović, Birčević 7, Jović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lovac na vampire(mutante)grobar do koske

    5. avgust 2014 | 23:51

    Samo opusteno,Sale zovi SASU PAVLOVICA i Milenka Tepica,sa BB SHOW,Gagarom i Milutinovim UBEDLJIVO NAJJACA petorka Evrope,zamoli Velickovica,Krleta i Lucica da se OPORAVE i lagano VICESAMPIONI SVETA ! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • bOomERaNG

    6. avgust 2014 | 00:42

    Kao sto rekoh .. Ni prici reprezentacijama drugoligaskog ranga ....... Nema zara,lucidnosti .... Poigravanja sa protivnikom ... Sve su to tatini sinovi ..... Devojcice ....

  • ironičar

    5. avgust 2014 | 22:58

    E moj Sale! ... Tako ti je kod nas svuda, kao da su igrači od stiropora pravljeni, interesantno kako stranci prolaze (nema kod stranaca ovoliko povreda u basketu i fudbalu ko kod nas) ... Sad ode i Teodosić pa ti moj Sale razmisli malo što si izbacio Kravića, što nisi zvao S. Pavlovića itd. itd. A siguran sam kad bi naš savez ponudio trojici igračinama Srbima: Nikoli Pekoviću (CG), Peri Antiću (MK) i Nemanji Gordiću (BH) da nastupaju za Srbiju, da bi pomenuti pristali - a to bi nam i trebalo jer očigledno nemamo više sa kime ni da igramo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA