ON JE HEROJ KOLA: Rezervni golman Čuke odbranio 2 penala (VIDEO)

Čuvar mreže tima sa Banovog brda je apsolutni heroj, dok je ulogu najvećeg gubitnika preuzeo igrač "čarapana" koji je promašio oba jedanaesterca i dobio crveni karton, a njegovi navijači su ga terali napolje

  • 1

Nemanja Stevanović je heroj Brđana i apsolutni junak prvog kola Jelen Superlige! Fudbaleri Čukaričkog savladali su ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 2:0, najviše zahvaljujući ovom momku iz Republike Srpske koji je odlično odmenio prvog golmana Ristića i odbranio dva penala Bojanu Božoviću.

 

Dok je rezervni čuvar mreže tima sa Banovog brda heroj, može se reći da je najveći gubitik momak koji je promašio dva penala. Crnogorski fudbaler je osim toga još više upropastio svoju ekipu kada je posle promašenog drugog jedanaesterca udario Rajka Brežančića i dobio crveni karton.

 

 

Inače najveća zanimljivost je da su baš njegovi navijači tražili od arbitra da ga pošalje pre vremena u svlačionicu povicima "Napolje, napolje", a zatim aplaudirali sudiji kada je to učinio. Tako je Božović može se reći koštao Napredak bodova na premijeri na svom terenu.

 

Nažalost na videu se ne može videti prvi penal koji je odbranio Stevanović, ali su svi ostali detalji sa meča na snimku.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA