Zvezdin debitant za Telegraf: Marakana, ljudi, Zvezda...nije mi bilo svejedno!

Supertalentovani vezista Mihailo Ristić dao izjavu za naš portal dan posle meča koji nikada neće zaboraviti

  • 7

Igrao se 82. minut meča između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša kada je Marakanom zagrmeo strašan aplauz upućen mlađanom Mihailu Ristiću, koji je upisao svoj debi u crveno-belom dresu.

Iako golobradi mladić, Ristić je tih 10-ak minuta iskoristio na pravi način i pokazao da je pravi bizer Zvezdinog tima, što je na kraju i sam trener Nenad Lalatović potvrdio.

- Ušao je dobro u utakmicu. Pokazao je da je biser Zvezde i za godinu dve biće svetla budućnost našeg tima - kratko je Lalatović prokomentarisao Ristićevu igru protiv Nišlija.

Upravo je Lalatović najavio da će se, po njegovom dolasku, crveno-beli okrenuti mlađim igračima, ali Ristić nije očekivao da baš u prvom meču dobije priliku.

- Nisam toliko ni razmišljao o tome, ali sam se potajno nadao - rekao je Ristić za Telegraf, a potom se i osvrnuo na debi, odnosno momenat kada mu je trener rekao da se spremi:

- Nezaboravno. Naježio sam se. Nije mi bilo baš svejedno. Marakana, 20. 000 ljudi, Zvezda...Nije mala stvar, ali bio sam spreman.

Na pitanje da li bi voleo da ode negde na pozajmicu ili da igra na dvojnu registraciju, mladi vezista nije imao dilemu.

- Najviše bih voleo da ostanem u Zvezdi i povremeno dobijam šansu. Kao i protiv Radnickog. Ali, o tome odlučuje trener, ne ja - istakao je Ristić za naš portal i priznao od koga najviše uči na treninzima:

- Pa, generalno od svih. Ali u tome prednjači Nenad Milijas. Pokazao je više puta da je klasa večna. Pravi kapiten i vođa. Nadam se da ću jednog dana i ja biti toliko značajan za ekipu kao sto je on danas.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    10. avgust 2014 | 15:59

    Kako će ovaj puniti franjevce

  • marsfgsg

    10. avgust 2014 | 18:27

    Nece ih rasprodati do zime kao sto rece jedan pre mene... inace mene licno Ristic podseca nekako na Ivana Adzica dok je igrao , samo sto se vidi da je snazniji od njega u tim godinama.

  • Zvezdas

    11. avgust 2014 | 04:11

    Klinac se odlicno pokazao i sto je naj vaznije nije sebican, za razliku od Jovica koji je skinuo zicer Lazovicu,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA