TERZIĆ: Možda do kraja avgusta ostanemo i bez šest igrača, a možda dođe i Mesi!

Prvi operativac kluba sa Marakane osvrnuo se na situaciju sa Nenadom Milijašem i pojasnio da ukoliko on želi da ide, klub ne može ništa da uradi, a govorio je i o potencijalnim pojačanjima

  • 8

Jedna od glavnih vesti ovog ponedeljka, a možda i najvažnija za navijače Crvene zvezde bila je da će se kapiten tog kluba Nenad Milijaš do kraja prelaznog roka preseliti u tursku Manisu. Takvi navodi su bili i glavni povod za razgovor prvog operativca crveno-belih Zvezdana Terzića sa medijima.

V.d. generalnog sekretara je potvrdio ono što se već naslućivalo, a to je da će iskusni vezista sam izabrati hoće li napustiti Marakanu i da klub ne može da mu stane na put ukoliko odluči da priihvati ponudu bilo koje ekipe, pre svega zbog ogromnih dugovanja prema njemu.

- On je potpisao u decembru sporazum i klubu su tu vezane ruke. Naša želja da on ostane nije sporna, ali svim igračima sam obećao na početku da im Zvezda neće biti prepreka za rešavanje životne egzistencije. Ukoliko Milijaš želi da ide, mi ni etički nemamo pravo da ga zadržavamo - kazao je Terzić i dodao:

- Ne bih želeo da komentarišem koliko dugujemo Milijašu. Mi smo razgovarali sa njim i biće kako on bude hteo i kako on odluči. Nama je on potreban, jer je vođa tima, ali daleko je 31.avgust, možda do tada ode Milijaš, a možda dovedemo i Mesija.

Kako je objasnio šampion Srbije za sada ne planira da traži zamenu za svoj glavni šraf na sredini terena, kao ni pojačanja u napadu, jer su zadovoljni špicevima kojima raspolažu, tako da priče o Dediću i ostalima za sada padaju u vodu.

- Mi imamo Rakića, Despotovića i Jovića. Videćemo kako će to funkcionisati na sledeće dve utakmice. Nemamo nameru da gomilam igrače na istoj poziciji - naveo je prvi čovek u Ljutice Bogdana, a zatim se osvrnuo i na momke iz omladinske selekcije, koji su skrenuli pažnju na sebe, naročito mladi Jovanović, koji još uvek nije potpisao ni profesionalni ugovor.

- Sa Vukašinom Jovanovićem biće sve u redu. On će potpisati ugovor u utorak ili u sredu. On je naše dete, već osam godina je tu i normalno je d prvi ugovor potpiše sa nama. Bilo bi mi najdraže kada bismo svu šestoricu omladinaca mogli da gurnemo u vatru odmah, ali ne možemo. Moramo biti strpljivi i da istrpimo i Rajkovićeve i Jovanovićeve greške - kazao je Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wally

    12. avgust 2014 | 00:14

    Mislim da bi dovođenje Mesija bilo gomilanje igrača na toj poziciji, slažem se. Zato je bolje dovesti, npr, Kasiljasa jer mu visi pozicija u timu. Sve pod uslovom da izbegne preseljenje u 4.ligu.

  • giant

    11. avgust 2014 | 23:33

    Kada bi konačno prestali da trguju igračima na uštrb kluba, klubu bi krenulo Ovako,još jedan od onih "što ima gde da ode" kada pukne sve...

  • VR46

    11. avgust 2014 | 23:08

    E bas si zanimljiv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA