LALATOVIĆ: Luković ne bi imao ništa protiv da igra u Zvezdi! Dvojica novajlija u prvih 11?

Trener srpskog šampiona istakao da bi voleo da vidi iskusnog defanzivca u timu makar do decembra i napominje da je Lukoviću propalo par kombinacija u inostranstvo * Ukoliko novajlije budu registrovane, dvojica će verovatno u prvu postavu protiv Jagodine

  • 5

Uspeo je Nenad Lalatović na svom debiju na klupi Crvene zvezde da upiše tri boda i tako skine prokletstvo prvog kola koje dugo prati crveno-bele, a već u drugom ga očekuje derbi Jelen Super lige protiv trećeplasirane ekipe iz prošlog šampionata - Jagodine.

Ćurani su i pre godinu dana gostovali na Marakani upravo u drugom kolu kada su poraženi rezultatom 2:1, a i meč u Jagodini su izgubili 2:0.

- Jagodina je u poslednje  dve godine promenila samo dva igrača i radi se o timu koji je dugo u vrhu fudbala. Međutim, nas ne zanima ime pobednika, jer je naš cilj samo pobeda. Ovom prilikom bih pozvao navijče da dođu u što većem broju jer su oni dodatni motiv za nas - rekao je Lalatović na konferenciji, a potom se osvrnuo na problem sa nelicenciranim fudbalerima:

- Ne verujem da će se promeniti nešto što se tiče novajlija. Ako nije do sada, teško će i do meča. Uigravao sam tim bez njih, ali ako budem dobio informaciju da su registrovani  siguran sam da će se barem dvojica naći u prvoj postavi.

Trener srpskog šampiona osvrnuo se i na dolazak Aleksandra Lukovića na Marakanu, gde iskusni vezista trenira par dana kao slobodan igrač.

- Luković bi naravno imao mesto u Zvezdi, jer se radi o sjajnom čoveku i igraču. Ja kao trener voleo bih da imam Lukovića u Zvezdi. Gledajući ova dva dana, on je odlično fizički pripremljen. U ovom trenutku ne bi imao ništa protiv da ostane barem do decembra, jer su pojedine kombinacije u inostranstvu otpale - rekao je Lalatović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 27. Zvezdica

    15. avgust 2014 | 16:25

    Lukovic,Cavric,Regan.. i to je to..za laganu setnju kroz livade i pasnjake Tole super lige....i da slavimo u zadnjem kolu kao domacini na NASEM STADIONU...

  • Raks

    15. avgust 2014 | 15:05

    Ali imali bi mi navijaci, koje zavlaci vec tri sezone. Idi zemljace,juri novac. Veci zvezdasi se pokazase ovi Slovenci.

  • pera

    15. avgust 2014 | 17:03

    Prelazni rok je odradjen muški i sad analizirati igrače koji su došli je nedrugarski. Ajde da igrače ocenjuje trener i stavlja one za koje smatra da su mu trenutno najpotrebniji u timu. Do kraja prelaznog roka mislim da će pored Milijaša otići i Rakić i lazović pa eto prilike za pridošle igrače a nama još treba taj špic igrač ja bih Čavrića a ako ne njega onda Abua i da rešetamo mreže u prvenstvu i odbranimo titulu. Sada im Tole ne može više sredjivati kvalifikacije za Evroligu bilo pa prošlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA